logo
Förpackningar till olika kosmetiska produkter

Senaste nytt hos oss

Välkommen Hilda!

Tillfällig tillökning på kontoret! 

01 februari 2023

Tiden bara flyger förbi och nu har redan en månad in på det nya året hunnit passera. Arbetet flyter på i sin vanliga takt, men i början av veckan fick vi tillökning i form av vår praktikant Hilda Andersson. Hon läser andra terminen av programmet webbkommunikation inom sociala medier vid Medieinstitutet i Malmö.

Lars summerar året som gått

Summering av året och utsikter för 2023

04 januari 2023

Här kan du läsa vår VD:s ord om året som gått, de förändringar som skett och sker inom branschen. Även de utmaningar han ser för framtiden och vad han ser fram emot för företaget under kommande år - 2023! Läs allt detta och även vilket lag Lars hejar på i Premier League i intervjun här nedan. 

Tara Pac utökar teamet ännu en gång!

Tara Pac utökar teamet ännu en gång!

25 augusti 2022

Efter sommarsemestern kommer teamet nu tillbaka med en ny kollega – Marcus kommer att jobba som Business Controller. Vi får genom honom in ännu mer spetskompetens till vårt redan starka team. Önskar honom varmt välkommen till Tara Pac!

Såsburk 250ml (JETB 240)

Såsburk 250 ml

18 juli 2022

Vårt sortiment av plastburkar till sås är väldigt brett där en av de vanligare modellerna är den klassiska såsburken på 250ml - JETB 240

Plasthink 20 liter

Plasthink 20 liter

18 juli 2022

Vi har Nordens bredaste sortiment av plasthinkar med lock där en av de vanligare volymerna är plasthinkar 20 liter. I vårt sortiment av plasthinkar finner du flera olika former så som runda, ovala, rektangulära och kvadratiska.

Plastdunk 5 och 10 liter

Plastdunk 5 och 10 liter

05 juli 2022

Vårt utbud av plastdunkar är brett och skiljer sig både i volym, material och form. Det finns helt enkelt en dunk för nästan alla behov. Våra vanligaste modeller är plastdunkar i PE-material på volymer om 5 liter och 10 liter.

Plåthinkar för alla typer av innehåll

Plåthinkar för alla typer av innehåll

13 juni 2022

Val av förpackning beror mycket på om innehållet är krävande eller inte samt vilka egenskaper det har. Våra plåthinkar med lock är robusta, stabila förpackningar med möjlighet att få de UN-godkända.

Säg hej till Pernilla

Vi har tagit ett snack med nya kollegan

08 juni 2022

Säg hej till vår nya kollega Pernilla Holstein. Hennes roll kommer att vara säljkoordinator och ha kontakt med både leverantörer och kunder så vem vet, kanske har just du turen att få höras med henne.

Jokey Eco Concept – berätta mer!

Jokey Eco Concept – berätta mer!

02 juni 2022

Några av våra mest uppskattade återvunna förpackningar är från vår serie Eco Concept, där alla plasthinkar är av återvunnen PP. En väldigt populär serie plasthinkar i ett återvunnet och homogent material. Allt för att sträva efter en cirkulär ekonomi!

Transportemballage

Transportemballage

24 maj 2022

Förutom mindre förpackningar så erbjuder vi även flera olika typer av transportemballage så som IBC-tankar och Plastfat. IBC-behållare står för Intermediate Bulk Container och lämpar sig till transport och lagring av så väl livsmedel som frätande vätskor och kemikalier.

Dressingflaska, såsflaska och flaskor till andra livsmedel

Dressingflaska, såsflaska och flaskor till andra livsmedel

16 maj 2022

Plastflaskor till livsmedel brukar ofta förknippas med drycker av olika slag men lämpar sig nog så väl till dressing och sås. De kommer i flera olika varianter där den klassiska ketchupflaskan förmodligen är den du tänker på först.

Små plastflaskor

Små plastflaskor

03 maj 2022

Behöver du en mindre plastflaska till handsprit, en squeezeflaska till sås eller en sprayflaska till kemi eller kosmetik? Oavsett vilken bransch du befinner dig i har vi rätt plastflaska för dig. 

Skapa en egen design

Skapa en egen design

21 januari 2022

Känner du sällan ”Där har vi den!” när du ser befintliga förpackningar? Då kanske du borde satsa på att göra en egen design och få en helt unik förpackning. Vi kan hjälpa dig att ta fram en helt ny form!

Bao avslutar sin praktik hos oss

Bao avslutar sin praktik hos oss

21 januari 2022

Nu har det gått snart två veckor sedan vi tackade av Bao på kontoret. Han har varit hos oss i tio veckor under sin LIA-praktik och ingen är gladare än vi. Bao läser programmet "Webbkommunikatör sociala medier" på Medieinstitutet i Malmö. Vi ställde några frågor till honom och såhär svarade han. 

Praktikanten har ordet

Praktikanten har ordet

23 september 2021

Hejsan! Jag heter Emily och kommer under hösten vara praktikant på Tara Pac. Under hösten kommer jag arbeta med såväl intern som extern kommunikation på Tara Pac och ser fram emot en kul höst med massa nya erfarenheter!

Ikon scrolla till toppen av sidan