logo
Förpackningar till olika kosmetiska produkter

Senaste nytt hos oss

Melanie personalbild blogg

2024 är här och vi har fått en ny kollega!

01 februari 2024

2024 har kickat igång med full fart och vi välkomnar nu vår nya kollega Melanie till Tara Pac-teamet. Hon kommer att ansvara för företagets marknadsföring och driva vårt hållbarhetsarbete framåt i rollen som marknads- och hållbarhetskoordinator. Idag ska vi få lära känna henne lite närmare, häng med!

Matilda - vår nya kollega

Vi utökar teamet och blir bjudna på skönsång

13 juli 2023

Jag blir bjuden på skönsång, skratt och en härlig energi när jag känner vår nya kollega Matilda på pulsen så här hennes andra vecka på jobbet. Teamet är nu utökat med en supply chain coordinator och här ska du få lära känna henne lite mer.

Materialbeteckning på förpackningar

Vad betyder egentligen siffrorna?

29 mars 2023

Har du någonsin undrat varför det står siffror i botten på plastförpackningar? Ofta ser du det som en återvinningssymbol med en siffra i, ofta står även materialbeteckningen under.

Plastgranulat i olika färger och material

Vad finns det för olika sorters plast?

21 mars 2023

Det finns en hel uppsjö av plastsorter och idag även en hel del hybridmaterial där plaster blandas med varandra eller med helt andra material. De plaster vi har fokuserat på och kan allra bäst är PET, PP och PE.

Avslutningsintervju med Hilda praktikant

Det känns som att tacka av en kollega

10 mars 2023

Det är alltid lika sorgligt när vi ska tacka av våra praktikanter här på kontoret, de blir som en i gänget och därför känns det som att tacka av en kollega. Nu har Hilda varit hos oss under sex veckor och vi har tagit tempen på henne.

Intervju Hilda

Tillfällig tillökning på kontoret! 

01 februari 2023

Tiden bara flyger förbi och nu har redan en månad in på det nya året hunnit passera. Arbetet flyter på i sin vanliga takt, men i början av veckan fick vi tillökning i form av vår praktikant Hilda Andersson. Hon läser andra terminen av programmet webbkommunikation inom sociala medier vid Medieinstitutet i Malmö.

Lars summerar året som gått 2022

Summering av året och utsikter för 2023

04 januari 2023

Här kan du läsa vår VD:s ord om året som gått, de förändringar som skett och sker inom branschen. Även de utmaningar han ser för framtiden och vad han ser fram emot för företaget under kommande år - 2023! Läs allt detta och även vilket lag Lars hejar på i Premier League i intervjun här nedan. 

Medarbetare - Marcus

Tara Pac utökar teamet ännu en gång!

25 augusti 2022

Efter sommarsemestern kommer teamet nu tillbaka med en ny kollega – Marcus kommer att jobba som Business Controller. Vi får genom honom in ännu mer spetskompetens till vårt redan starka team. Önskar honom varmt välkommen till Tara Pac!

Pernilla

Vi har tagit ett snack med nya kollegan

08 juni 2022

Säg hej till vår nya kollega Pernilla Holstein. Hennes roll kommer att vara säljkoordinator och ha kontakt med både leverantörer och kunder så vem vet, kanske har just du turen att få höras med henne.

Plasthink i återvunnet material, Eco Concept

Jokey Eco Concept – berätta mer!

02 juni 2022

Några av våra mest uppskattade återvunna förpackningar är från vår serie Eco Concept, där alla plasthinkar är av återvunnen PP. En väldigt populär serie plasthinkar i ett återvunnet och homogent material. Allt för att sträva efter en cirkulär ekonomi!

Vi har många möjligheter att skapa ett eget, unikt verktyg till din förpackningar

Skapa en egen design

21 januari 2022

Känner du sällan ”Där har vi den!” när du ser befintliga förpackningar? Då kanske du borde satsa på att göra en egen design och få en helt unik förpackning. Vi kan hjälpa dig att ta fram en helt ny form!

Image3

Bao avslutar sin praktik hos oss

21 januari 2022

Nu har det gått snart två veckor sedan vi tackade av Bao på kontoret. Han har varit hos oss i tio veckor under sin LIA-praktik och ingen är gladare än vi. Bao läser programmet "Webbkommunikatör sociala medier" på Medieinstitutet i Malmö. Vi ställde några frågor till honom och såhär svarade han. 

Vår praktikant inom kommunikation och marknadsföring Emily Persson

Praktikanten har ordet

23 september 2021

Hejsan! Jag heter Emily och kommer under hösten vara praktikant på Tara Pac. Under hösten kommer jag arbeta med såväl intern som extern kommunikation på Tara Pac och ser fram emot en kul höst med massa nya erfarenheter!

Ikon scrolla till toppen av sidan