logo
Förpackningar till olika kosmetiska produkter

Senaste nytt hos oss

Transportemballage

Transportemballage

24 maj 2022

Förutom mindre förpackningar så erbjuder vi även flera olika typer av transportemballage så som IBC-tankar och Plastfat. IBC-behållare står för Intermediate Bulk Container och lämpar sig till transport och lagring av så väl livsmedel som frätande vätskor och kemikalier.

Dressingflaska, såsflaska och flaskor till andra livsmedel

Dressingflaska, såsflaska och flaskor till andra livsmedel

16 maj 2022

Plastflaskor till livsmedel brukar ofta förknippas med drycker av olika slag men lämpar sig nog så väl till dressing och sås. De kommer i flera olika varianter där den klassiska ketchupflaskan förmodligen är den du tänker på först.

Små plastflaskor

Små plastflaskor

03 maj 2022

Behöver du en mindre plastflaska till handsprit, en squeezeflaska till sås eller en sprayflaska till kemi eller kosmetik? Oavsett vilken bransch du befinner dig i har vi rätt plastflaska för dig. 

Skapa en egen design

Skapa en egen design

21 januari 2022

Känner du sällan ”Där har vi den!” när du ser befintliga förpackningar? Då kanske du borde satsa på att göra en egen design och få en helt unik förpackning. Vi kan hjälpa dig att ta fram en helt ny form!

Det var då vi hittade Ida!

Det var då vi hittade Ida!

03 november 2021

Att snabba upp arbetsflöden, minska risken för fel och digitalisera mera känns för många företag som självklarheter idag. Vi såg över våra flöden och upptäckte ett behov av att effektivisera några av dem. Det var då vi hittade Ida!

Praktikanten har ordet

Praktikanten har ordet

23 september 2021

Hejsan! Jag heter Emily och kommer under hösten vara praktikant på Tara Pac. Under hösten kommer jag arbeta med såväl intern som extern kommunikation på Tara Pac och ser fram emot en kul höst med massa nya erfarenheter!


Kontakta oss