logo
Plastdunkar i olika utföranden och storlekar

Plastdunkar

Ett stort urval av vita eller naturfärgade plastdunkar som är vanliga eller stapelbara. Våra dunkar är godkända för både UN och livsmedelsprodukter och anpassas efter kundens produkt. Alla våra plastdunkar fyller sin unika funktion.  

Filter

Plastdunk 10 liter

Plastdunkar på 10 liter är populärt och framförallt att de är staplingsbara. Denna plastdunk på 10 liter är för tuffare produkter, ofta kemiska produkter. Stapelbara är mer stabila vid transport. Går också att få som UN och livsmedelsgodkända 

Stapelbara dunkar i plast

Enkla standard plastdunkar

Dessa plastdunkar har mindre material vilket bidrar till transport och kostnadsfördelar. Våra standard plastdunkar är UN och livsmedelsgodkända med val av olika öppningar beroende på modell. 

Standard plastdunk

Plastdunkar för UN

Ska du transportera farligt gods så krävs det att din plastdunk är godkänd för det. För att få ett UN-godkännande så behöver förpackningen ha en förslutning som garanterar att din produkt stannar i förpackningen vid transport.  

UN-godkänd dunk i plast

Stapelbar dunk?

Är det viktigt att din produkt förvaras i en stapelbar plastdunk? Vi erbjuder flera stapelbara modeller.

Kontakta oss
Daniel CTA

Låt dig inspireras

Vi hjälper dig att välja rätt förpackning till din produkt. Vårt sortiment av plastdunkar erbjuder flera olika modeller.

Inspiration
CTA, plastdunk

Kontakta oss