Kontakta oss
  • Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig

  • +46 46-23 80 90+45 98 38 92 66
    +47 22 33 36 00+358 9 348 9185

Plastdunkar

Din leverantör av plastdunkar

Stort utbud av plastdunkar i HDPE med volymer från 1 liter upp till 25 liter. Mycket användbara plastdunkar som är godkänd för livsmedel
och UN-godkänd för farligt gods. Vi erbjuder standard plastdunkar som är enkla att hälla från och stapelbara plastdunkar som tar mindre
plats på pallen.  Klarar diverse tuffa vätskor och syror.

Begränsat utbud finns i återvunnet material!

Vilken plastdunk passar din produkt?

 

Standard plastdunk
Har du en billigare produkt som inte kräver så mycket stabilitet så är våra standard-dunkar att föredra. Dessa plastdunkar har mindre material vilket bidrar till transport och kostnadsfördelar. Våra standard plastdunkar är UN och livsmedelsgodkända med olika öppningar beroende på modell.
Se inspiration!

Stapelbar plastdunk
Denna plastdunk är för tuffare produkter, ofta kemiska produkter. Stapelbara är mer stabila vid transport och användning än en med standard.
Dessa plastdunkar är också UN och livsmedelsgodkända.

UN godkända plastdunkar
Ska du transportera farligt gods så krävs det att din plastdunk är godkänd för det. För att få ett UN godkännande så behöver förpackningen ha en förslutning som garanterar att din produkt är säker för transport av farligt gods.

Stora plastdunkar
Vi säljer större plastdunkar i volymerna 10, 15, 20 och 25 liter som lämpar sig till större industriföretag.

Vita plastdunkar i polyeten
Plastdunkarna är i materialet polyeten och är i vit naturfärg. Går att få med siktrand för att kunna se hur mycket av produkten som är kvar i plastdunken.  Denna plast andas också mer än t.ex PET vilket är betydelsefullt speciellt för hållbarheten av livsmedel. När vi väl är inne på livsmedel så anpassar man ofta plastdunken efter ändamål och öppningen samt kapsyl spelar då stor roll.