logo
IBC-tank med blå himmel

IBC-tank

En IBC-tank används ofta till att transportera produkter säkert och även fungera optimalt i produktion. Därför erbjuder vi IBC-behållare av högsta kvalitet som är både UN- och livsmedelsgodkända. Dessa emballage riktar sig mot stora industrier och är av den största storleken i vårt sortiment. 

Kontakta oss!
Filter
4N7A6235

Har du några frågor?

Vi hjälper dig att hitta rätt förpackning till din produkt!

IBC- tank till olika produkter!

Förpackningarna är anpassade för transport. En IBC-tank går att få godkänd för livsmedel, till EX-zoner eller andra brandfarliga ämnen. Vi hjälper dig att hitta rätt IBC-tank!

Hjul, IBC behållare MX Hjul, IBC behållare MX EX Hjul, IBC behållare HX Hjul, IBC behållare MX HV Hjul, IBC behållare MX EX CLEAN
MX FDA
Livsmedel
MX EX
EX- zoner
HX
Fyllning
MH HV
Hög viskositet
MX EX CLEAN
Rengöring

Svårt att välja IBC-tank?

Våra experter besitter mångårig erfarenhet och hjälper dig välja rätt!

Kontakta oss
Kenny CTA

Plastfat?

Söker du stora emballage men något lite mindre än en IBC-tank, då kanske plastfat är bättre för dina behov. 

Våra plastfat
CTA, Plastfat

IBC-tank 1000 liter

Söker du en förpackning som transporterar din produkt säkert vid transport? Då är det en IBC-behållare på 1000 liter du letar efter. Vi erbjuder ett brett utbud av olika IBC-behållare som lämpar sig främst till vätskehantering som är godkända för säker transport och lagring av vätskor. 

Har du en livsmedelsprodukt så erbjuder vi olika modeller till din IBC-tank. Modellen FDA är livsmedelsgodkänd och kan fås med olika storlek på öppning för blandare och även olika tappkranar beroende på produkt. Vi har även en modell som heter HX som är gjord för optimal tömning av produkter. IBC-tankens innerblåsa är V-formad så att allting ska rinna ut. Banner Ibc Ny
ANVÄNDS EJ: Ikon IBC

Frågor om IBC-tank!

Vilka material är era IBC-tankar tillverkade av?

Våra IBC-tankar är tillverkade av högdensitetspolyeten (HDPE) och har en skyddande ram av galvaniserat stål och för UN-modellerna en00extra skyddsplast, beroende på modell och användningsområde.

Finns det olika storlekar och kapaciteter att välja mellan för era IBC-behållare?

Ja, vi erbjuder IBC-behållare i storlekar om 640 liter, 1000 liter och 1250 liter för att möta olika industriella och kommersiella behov.

Vilken typ av lock finns tillgängligt för IBC-containrar?

IBC-containrar är utrustade med standardlock som är lämpliga för säker förvaring och transport av innehåll. Locken är förseglade för att skydda mot läckage och kontaminering.

Banner Ibc Ny
ANVÄNDS EJ: Ikon IBC

Frågor om IBC-tank!

Är era IBC-tankar lämpliga för livsmedelshantering?

Absolut, vi erbjuder IBC-tankar som är tillverkade av livsmedelsgodkänd plast, vilket gör dem idealiska för säker lagring och transport av livsmedel.

Kan era IBC-behållare staplas?

Ja, våra IBC-behållare är designade för att kunna staplas på varandra, vilket optimerar lagringsutrymmet och underlättar transport. (Se tekniskt datablad för maxvikt)

Inom vilka branscher och användningsområden är era IBC-tankar vanliga?

Våra IBC-tankar används flitigt inom kemiska industrier, livsmedelsproduktion, jordbruk samt i bygg- och tillverkningssektorer för en mångfald av flytande och granulerade material.

Banner Ibc Ny
ANVÄNDS EJ: Ikon IBC

Frågor om IBC-tank!

Kan ni tillhandahålla prov på era IBC-behållare?

För närvarande erbjuder vi inte prov på våra IBC-behållare, men du är välkommen att besöka vårt showroom eller kontakta vårt kundservice team för mer detaljerad information och specifikationer.

Vilka är de miljömässiga fördelarna med att använda era IBC-containrar?

Våra IBC-containrar bidrar till en mer hållbar miljö genom att minimera behovet av engångsemballage och optimera transporteffektiviteten. De är även återanvändbara och kan rekonditioneras, vilket minskar avfall och resursanvändning.

Ikon scrolla till toppen av sidan