logo
IBC-behållare med blå himmel

IBC-behållare

En IBC-tank används ofta till att transportera produkter säkert och även fungera optimalt i produktion. Därför erbjuder vi IBC-behållare av högsta kvalitet som är både UN- och livsmedelsgodkända. Dessa emballage riktar sig mot stora industrier och är av den största storleken i vårt sortiment. 

Kontakta oss!
Filter
4N7A6235

Har du några frågor?

Vi hjälper dig att hitta rätt förpackning till din produkt!

IBC- behållare till olika produkter!

Förpackningarna är anpassade för transport En IBC-tank går att få godkänd för livsmedel, till EX-zoner eller andra brandfarliga ämnen. Vi hjälper dig att hitta rätt IBC-tank!

Hjul, IBC behållare MX Hjul, IBC behållare MX EX Hjul, IBC behållare HX Hjul, IBC behållare MX HV Hjul, IBC behållare MX EX CLEAN
MX FDA
Livsmedel
MX EX
EX- zoner
HX
Fyllning
MH HV
Hög viskositet
MX EX CLEAN
Rengöring

Svårt att välja IBC-tank?

Våra experter besitter mångårig erfarenhet och hjälper dig välja rätt!

Kontakta oss
Kenny CTA

Plastfat?

Söker du stora emballage men något lite mindre än en IBC-tank, då kanske plastfat är bättre för dina behov. 

Våra plastfat
CTA, Plastfat

IBC-behållare 1000 liter

Söker du en förpackning som transporterar din produkt säkert vid transport? Då är det en IBC-behållare på 1000 liter du letar efter. Vi erbjuder ett brett utbud av olika IBC-behållare som lämpar sig främst till vätskehantering som är godkända för säker transport och lagring av vätskor. 

Har du en livsmedelsprodukt så erbjuder vi olika modeller till din IBC-behållare. Modellen FDA är livsmedelsgodkänd och kan fås med olika storlek på öppning för blandare och även olika tappkranar beroende på produkt. Vi har även en modell som heter HX som är gjord för optimal tömning av produkter. IBC-behållarens innerblåsa är V-formad så att allting ska rinna ut. Ikon scrolla till toppen av sidan