logo
Plastfat i olika storlekar och modeller

Plastfat

Blåa plastfat i polyeten med svarta lock i olika varianter. Dessa fat i plast klassas som transportemballage och används för att transportera en produkt säkert från produktion till lager eller annan destination. Plastfaten är utformade på ett sätt som gör de väldigt stabila, även under transport.  

Kontakta oss!
Filter
Staplade plastfat

Har du några frågor?

Vi hjälper dig att hitta rätt förpackning till din produkt!

OC Fat Slider 2
Ikon Plastfat Vit

Vanliga frågor om plastfat

Vad är fördelarna med att använda plastfat jämfört med andra förpackningsalternativ?

Plastfaten erbjuder flera fördelar. De är lätta att hantera och transportera, vilket underlättar logistiken. Plastmaterialet är också robust och tåligt, vilket gör det säkert att förvara och transportera olika typer av produkter. Dessutom är locken till plastfaten konstruerade för att säkerställa en säker och tät försegling.

Är era plastfat lämpliga för livsmedel?

Ja, våra plastfat är livsmedelsgodkända och uppfyller strikta standarder för att säkerställa att de är säkra för förvaring och transport av livsmedel. De tillverkas av material som är säkra att komma i direktkontakt med livsmedel och har genomgått noggranna tester för att säkerställa att de inte påverkar innehållet eller dess säkerhet.

Finns det olika storlekar att välja mellan när det gäller plastfat?

Ja, vi erbjuder plastfaten i olika volymer för att passa olika behov. Vi har storlekar som sträcker sig från 30 liter upp till 220 liter. Oavsett om du behöver förpacka mindre mängder eller stora volymer av produkter, har vi ett plastfat som passar dina behov.

Fat Slider
Ikon Plastfat Vit

Vanliga frågor om plastfat

Är era plastfat UN-godkända?

Ja, alla våra plastfat är UN-godkända. Det betyder att de uppfyller de internationella reglerna och standarderna för säker transport av farliga ämnen. Du kan vara säker på att konstruktionen på våra plastfat är utformade för att möta de krav som ställs för att säkerställa säkerheten under transport.

Kan plastfaten återvinnas?

Ja, våra plastfat är tillverkade och anpassade för återvinning. Vi uppmuntrar våra kunder att delta i återvinningsprogram och se till att plastfaten återvinns på rätt sätt för att minska miljöpåverkan. Kontakta din lokala återvinningsstation för att få mer information om korrekt återvinning av plastfaten.

Vilka andra användningsområden kan plastfaten ha förutom förpackning och transport?

Plastfaten kan användas inom olika branscher och för olika ändamål. Utöver att användas som förpackningar kan de användas för lagring av material, hantering av avfall eller återvinning, transport av kemikalier och mycket mer. Deras mångsidighet gör dem till en praktisk förpackningslösning för olika industriella och kommersiella behov.

Fat B Slider
Ikon Plastfat Vit

Vanliga frågor om plastfat

Finns det olika typer av lock som kan användas med plastfaten?

Ja, våra plastfat kommer med olika lockalternativ för att möta olika behov. Vi erbjuder både tight-head lock och open head lock beroende på preferens och användningsområde. Tight-head lock är permanent fastsatta lock som ger en tät och säker försegling. Open head lock är avtagbara lock som möjliggör enkel åtkomst och hantering av innehållet i fatet men är fortfarande godkända för säker transport.

Hur kan jag beställa plastfaten och vad är leveranstiden?

För att beställa plastfaten kan du lägga en offertförfrågan på önskad produkt här på hemsidan, eller så tar du kontakt med oss via mail/telefon eller via vårt kontaktformulär här på hemsidan. Lite längre upp här på sidan hittar du ett formulär du kan fylla i så tar vi kontakt med dig. Leveranstiden beror på din plats och produktens tillgänglighet. Vi strävar alltid efter att leverera beställningar så snabbt som möjligt.

IBC-behållare?

Letar du efter någonting lite större än plastfat, då kanske en IBC-tank är rätt för dig

Våra IBC:er
CTA, IBC-tank

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt!

Våra medarbetare kan hjälpa dig hitta rätt plastfat för din produkt. Och om du är osäker på dina behov, fråga oss då om vilken förpackning som passar bäst till din produkt! 

Kontakta oss
Oskar Cta Ny Bild
Ikon scrolla till toppen av sidan