logo
Plasthinkar med lock i flera olika former och volymer

Plasthinkar med lock

Nordens bredaste sortiment av plasthinkar med tätslutande lock i olika former till främst livsmedel, kemi, bygg, djur, natur och färg.  Plasthinkarna är i polypropen och går att få i återvunnet material om så önskas. Ett populärt material som bidrar till en hållbar förpackningar och cirkulär ekonomi. För att sticka ut erbjuder vi även digital eller IML-tryck på både hink och lock.  

Kontakta oss!
Filter
Återvunna hinkar i olika färg och med olika tryck

Har du några frågor?

Vi hjälper dig att hitta rätt förpackning till din produkt!

I behov av stora plasthinkar?

Är du på jakt efter stora plasthinkar? Vi har ett omfattande sortiment av plasthinkar med generösa volymer. Våra hinkar finns i kapaciteter som sträcker sig upp till 36 liter, vilket gör dem idealiska för hantering av stora volymer. Med våra robusta plasthinkar kan du även vara säker på att dina varor förvaras säkert och effektivt.

4N7A6446

Små plasthinkar för små uppdrag

Behöver du små plasthinkar för mindre uppdrag? Hos Tara Pac hittar du även plasthinkar med mer begränsade volymer. Vår minsta plasthink är på en liter, vilket gör den perfekt för mindre förpackningsbehov eller specialiserade användningsområden. Trots den mindre storleken kompromissar våra små plasthinkar inte på kvaliteten och funktionaliteten. De är fortfarande tillverkade av slitstarkt material och levereras med tätslutande lock för att säkerställa säkerhet och skydd.

Plasthinkar med lock i bland annat återvunnet material, bra för gödnings- och växtnäringsprodukter.

Livsmedelsgodkända plasthinkar med lock

Alla plasthinkar från Tara Pac är livsmedelsgodkända för att möta de stränga kraven för hantering och förvaring av livsmedelsprodukter. Detta innebär att våra plasthinkar uppfyller höga standarder när det gäller materialkvalitet, renhet och säkerhet. Du kan vara trygg med att våra livsmedelsgodkända plasthinkar är lämpliga för att förvara och transportera olika livsmedelsprodukter, från råvaror till färdiga produkter. Vi strävar alltid efter att erbjuda förpackningslösningar som säkerställer kvaliteten och säkerheten för dina produkter inom livsmedelsindustrin.

Jäshink och bryggkärl med måttgradering och ölflaskor i plast

Plasthink 5 liter

Plasthink 5 liter har länge varit vår expertis då den tillhör våra plasthinkar som står för en bred och flexibel del i vår förpackningsportfölj. Vi erbjuder runda, fyrkantiga, ovala och kvadratiska plasthinkar med tillhörande lock. 

Våra kunder har väldigt olika produkter vilket gör att våra plasthinkar med lock ska vara anpassade till många olika ändamål. Därför har hinkarna egenskaper som livsmedelsgodkänd, möjlighet till speciallock, frysmaterial, med eller utan handtag eller olika viktkategorier. 

Plasthinkar med smarta funktioner som quickpack-lock, perfekta till djurfoder

Återvunnen hink

Flera av våra modeller av hinkar erbjuds även i återvunnet material.

Återvunnet material
CTA, Eco concept hink

Har du svårt att välja form?

Fråga oss vilken plasthink som passar bäst till din produkt

Kontakta oss
CTA, Olof
Inspiration, jäshink
Ikon Hink Vit

Vanliga frågor om plasthinkar

Vilket material är era plasthinkar tillverkade av?

Våra plasthinkar tillverkas vanligtvis av polyeten (PE), ett starkt och hållbart material som är lämpligt för förpackning och transport av olika produkter.

Finns det olika storlekar och kapaciteter att välja mellan?

Ja, vi erbjuder ett brett utbud av plasthinkar med olika storlekar och kapaciteter för att passa olika behov. Du kan välja mellan olika volymer och hinkstorlekar beroende på dina specifika krav.

Vilken typ av lock finns tillgängligt för plasthinkarna?

Våra plasthinkar kan levereras med olika lockalternativ, inklusive tätslutande lock och skak-lock. Beroende på dina behov kan vi erbjuda lock som ger en läckagesäker förslutning.

4N7A6446
Ikon Hink Vit

Vanliga frågor om plasthinkar

Är era plasthinkar lämpliga för livsmedelshantering?

Ja, alla våra plasthinkar är livsmedelsgodkända och kan användas för förvaring och transport av livsmedel. Dessa hinkar är tillverkade av material som uppfyller de nödvändiga kvalitetsstandarderna för livsmedelskontakt. Dock undantag för plasthinkar i återvunnet material i nuläget.

Kan era plasthinkar staplas?

Ja, våra plasthinkar är utformade för att vara stapelbara, vilket underlättar förvaring och optimerar utnyttjandet av utrymmet. Detta gör det enklare att organisera och transportera hinkarna effektivt.

Finns det möjlighet att anpassa plasthinkarna med logotyper eller etiketter?

Ja, vi erbjuder anpassade lösningar för tryck och för att applicera etiketter på våra plasthinkar. Detta ger dig möjlighet att marknadsföra ditt varumärke eller tydligt identifiera innehållet i hinkarna.

Inspiration, forderhink
Ikon Hink Vit

Vanliga frågor om plasthinkar

Inom vilka branscher och användningsområden är era plasthinkar vanliga?

Våra plasthinkar används inom olika branscher och användningsområden, inklusive livsmedelsindustrin, kemiska industrier, jordbrukssektorn, bygg- och anläggningsbranschen, kosmetik och mycket mer. De är mångsidiga förpackningslösningar som kan anpassas för olika ändamål.

Kan ni tillhandahålla prov på era plasthinkar?

Ja, vi kan erbjuda prov på våra plasthinkar så att du kan bedöma deras kvalitet och passform för dina behov innan du genomför en beställning. Kontakta oss för att begära prov eller få mer information om provning.

Ikon scrolla till toppen av sidan