logo
Plasthinkar med lock i flera olika former och volymer

Plasthinkar

Nordens bredaste sortiment av plasthinkar med tätslutande lock i olika former till främst livsmedel, kemi, bygg, djur, natur och färg.  Plasthinkarna är i polypropen och går att få i återvunnet material om så önskas. Ett populärt material som bidrar till en hållbar förpackningar och cirkulär ekonomi. För att sticka ut erbjuder vi även digital eller IML-tryck på både hink och lock.  

Filter
Återvunna hinkar i olika färg och med olika tryck

Har du några frågor?

Vi hjälper dig att hitta rätt förpackning till din produkt!

Runda plasthinkar

Plasthinkar i en rund form lämpar sig till alla olika ändamål då den passar både vid manuell hantering och i de flesta fyllningsanläggningar. Den runda formen gör plasthinken mer stabil och lätt att blanda i samt tömma till 100%.  

Rektangulära plasthinkar

Spara plats på både pallen och vid transport. Formen ger din produkt större display-yta för marknadsföring och är funktionell samt ergonomisk då den kommer närmre kroppen vid tunga lyft ute på arbetsplatsen eller i butik. 

Ovala plasthinkar

Framtagen speciellt till färgindustrin där hinken är byggd för att passa med målarredskap så som en färgroller. Den är ergonomiskt byggd och har en bra yta för marknadsföring på butikshyllan.  

Återvunnen hink

Flera av våra modeller av hinkar erbjuds även i återvunnet material.

Återvunnet material
CTA, Eco concept hink

Har du svårt att välja form?

Fråga oss vilken plasthink som passar bäst till din produkt

Kontakta oss
CTA, Olof