Kontakta oss
  • Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig

  • +46 46-23 80 90+45 98 38 92 66
    +47 22 33 36 00+358 9 348 9185

Plasthinkar med lock

Störst på plasthinkar med lock
i volymer på 1-35 liter!

Europas bredaste sortiment av plasthinkar med lock från 1-35 liter till olika ändamål. Välj form, färg och volym som passar just din produkt.

Läs mer

Filter

Vilken form ska du välja på din plasthink?

Runda plasthinkar
All-round hinkar som passar till nästan alla olika ändamål som livsmedel, bygg, färg lantbruk och kemikalier. Runda plasthinkar passar både vid manuell hantering men också i de flesta fyllningsanläggningar. Den runda formen gör denna hink till den mest stabila av alla former, är lätt att blanda i och tömma till 100%. Se mer under plasthinkar 1-4 liter.

Fyrkantiga plasthinkar
Sparar dig plats på både pallen och i kylskåpet! Exempelvis en 5 liters hink sparar man 30% plats jämför med en rund.
En funktionell hink med ett praktiskt och ergonomiskt handtag som gör det lätt att hantera. Se mer under plasthinkar 5-9 liter.

Rektangulära plasthinkar
Likt den fyrkantiga hinken så sparar även denna plats på pallen.  Formen ger en större och bättre display yta för marknadsföring vilket är till fördel ute i butik. En funktionell hink med ett praktiskt och ergonomiskt handtag som gör det lätt att hantera.

Ovala plasthinkar
Ovala hinkar har större display yta, är stabilare,  klarar skakmaskiner,  och fyller funktioner som med en roller  för målning.. Typisk hink till färg och bygg som är ergonomiskt bra och nära kroppen när du bär. Se mer under plasthinkar 10-35 liter.

IML eller Digitaltryck?

IML på plasthinkar!
Ett populärt val när du kommer upp i större kvantiteter och vill dekorera hela plasthinken inklusive locket.
I etiketten kan du få samma fördelar som med en vanlig etikett i form av UV-skydd, syrebarriär, glans osv.

Digitaltryck på plasthinkar!
Ett perfekt alternativ för dig som vill beställa mindre kvantiteter men ändå dekorera med ett snyggt tryck i fotokvalitet, se inspiration!
Går att trycka ner till en pall och har kortare leveranstider än IML. Lämpar sig till test-lansering, provtryck eller test-order.