logo
Plastflaskor i flera olika material, former och utföranden

Plastflaskor

Vi erbjuder ett enormt brett utbud av små och stora plastflaskor till livsmedel, kemi, kosmetik eller andra ändamål. Vårt flexibla sortiment av plastflaskor i materialen PET, PE, PP och även återvunnen plast gör det möjligt för kunderna att hitta rätt plastflaska till deras produkt. 

Kontakta oss!
Filter
Shotflaskor i PET i storlekar från 40 till 80 ml

Har du några frågor?

Vi hjälper dig att hitta rätt förpackning till din produkt!

Plastflaskor med skruvlock!

Vi erbjuder en mängd olika plastflaskor med skruvlock eller kapsyl som många säger. Dessa lock går att skruva på samt har en tapper-evident funktion. Våra plastflaskor med skruvlock går att få i valfri färg men vit och svart finns som standard på lager. En pet flaska är inte bara en förpackning utan ett första intryck för kund. 

Juiceflaska i PET som passar lika perfekt som smoothieflaska

Små plastflaskor!

Små plastflaskor med tillhörande kapsyl är ett av våra största segment efter plasthinkar. Vi erbjuder små plastflaskor i PET och PE där många av artiklarna håller en stor serie. En typisk kund ska lansera en ny dryck och önskar då en plastflaska i tre olika volymer som går i samma modell. Kunden vill också ha tryck på plastflaskan för att kunna sticka ut på hyllan. 

Det är i denna process vi kommer in och hjälper våra kunder att hitta rätt förpackning till rätt produkt. Vår expertis ger kunden rätt förutsättningar för att produkten ska hålla så länge som möjligt i plastflaskan. 

Plastförpackningar till städprodukter i olika materia, exempelvis återvunnen plast.

Visste du att...?

Plastflaskor i PET-material är livsmedelsgodkända även när de är producerade av återvunnet material.

Återvunnet material
CTA, Återvunnen PET-flaska

Vill du ha hjälp av våra experter?

Vi hjälper dig att hitta rätt förpackning till din produkt. Ta kontakt med oss direkt så guidar vi dig till rätt plastflaska.

Kontakta oss
CTA, Lars
Ikon scrolla till toppen av sidan