logo
Säg hej till Pernilla

Säg hej till vår nya kollega Pernilla Holstein. Hennes roll kommer att vara säljkoordinator och ha kontakt med både leverantörer och kunder så vem vet, kanske har just du turen att få höras med henne.

Vem är då Pernilla?

Pernilla beskriver sig själv som en glad och positiv person. För henne är det viktigt med struktur på saker och ting och hon anser att det mesta går att lösa på ett eller annat sätt. Så här har vi en lösningsorienterad och hjälpsam person.

”Som kollega ser nog de flesta min glada och hjälpsamma sida, men jag tar ingen skit för det. Jag är väldigt tålmodig och har svårt för att bli arg.” – Pernilla

Tidigare har Pernilla arbetat på ett företag som är kund till oss, där har hon gjort allt möjligt. Hon är i grunden utbildad i teknisk kemi. Så hon började naturligt i labbet men slutade med inköp och trivdes i rollen mellan det interna och externa. De senare två åren har hon arbetat med inköp av emballage till ett skånskt vinföretag.

Pernillas roll på Tara Pac

På Tara Pac kommer jag att bidra med min erfarenhet av emballage både via inköp och i produktion. Eftersom jag har haft mycket kontakt mot kunder är det också en fördel. Sen är jag lite av en systemnörd och gillar att ha ordning i listor, affärssystem osv. och där brukar det ofta finnas något som går att strukturera något bättre. 

Din känsla av Tara Pac

Min uppfattning av Tara Pac är att det är ett glatt och serviceinriktat gäng som vill göra något bra av saker och dessutom vill ha kul på vägen.

Efter arbetstid

Vi har fått in ännu en surdegsbagare nu så brödtävling står på schemat till vår förtjusning, vi alla gillar bröd här! Utöver det berättar Pernilla att hennes trädgård är full av blommor, fruktträd och hibiskusplantor som snart ska få flytta ut från uterummet.

”Trädgården är för min egen skull och inte för någon annan. En bra ljudbok i lurarna, pilla med blommorna och växterna så mår jag bra. Det blir lite terapeutiskt.” – Pernilla

När jag frågar Pernilla om hon kommer att ta upp golfspelandet igen eller kanske börja spela padel nu när hon börjat här bland oss andra svarar hon att hon inte kan säga något om padel eftersom hon ännu inte provat på att spela. Men hon är onekligen sugen på att ta upp golfen igen, vi får väl se.

”Jag är både glad och stolt över att vi har lyckats rekrytera Pernilla till Tara Pac. Hon kommer att göra vårt redan starka team ännu starkare med sin erfarenhet och jag vill passa på att önska henne varmt välkommen till oss ännu en gång!” – Lars Persson, VD

Ikon scrolla till toppen av sidan