logo
Image3

Nu har det gått snart två veckor sedan vi tackade av Bao på kontoret. Han har varit hos oss i tio veckor under sin LIA-praktik och ingen har varit gladare än vi. Bao läser programmet "Webbkommunikatör sociala medier" på Medieinstitutet i Malmö. Vi ställde några frågor till honom och såhär svarade han. 

 

Varför sökte du praktik på just Tara Pac?

"Jag ville praktisera på ett företag där jag kunde utmana mina förkunskaper. Jag tycker det är kul att skapa rörligt content och få utvecklas inom det på Tara Pac var en självklarhet för mig."

 

Hur är din upplevelse av praktiktiden såhär efteråt?

"Det har varit väldigt lärorikt och jag har fått en bra inblick i hur ett företag drivs och hur transparent ni arbetar. Jag är tacksam för att ha fått lära känna er."

 

Två bra saker du tar med dig efter praktiken?

"Vikten av att lägga upp sitt arbete på ett systematiskt och smidigt sätt är något jag kommer ta med mig. En till bra sak som jag kommer ta med mig till min nästa praktik är att vara nyfiken och öppen, att våga fråga."

 

Rekommenderar du Tara Pac som praktikplats till andra studenter?

"Att praktisera på Tara Pac har gett mig en skjuts in i framtiden och kommer att hjälpa mig i mina nästkommande bravader. För evigt tacksam. Rekommenderar starkt!"

 

Vad ser du fram emot med våren?

"Att få ta examen! Längtar tills dess."

 

Vad är dina planer efter examen till sommaren? Hur ser drömmarna ut?

"Jag vill komma igång med mitt egna företag och hjälpa andra med deras digitala marknadsföring. Att få skapa content och hantera sociala medier för mina kunder är ett mål för 2023 :D"

 

Vi på Tara Pac vill verkligen passa på att ännu en gång önska dig ett varmt lycka till med framtiden Bao!

Ikon scrolla till toppen av sidan