Kontakta oss
  • Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig

  • +46 46-23 80 90+45 98 38 92 66
    +47 22 33 36 00+358 9 348 9185

Förpackningar

Våra förpackningar!

Brett sortiment av plastförpackningar och ett urval av plåtemballage erbjuds till hela Norden. Vi verkar som din förpackningsavdelning och vill
vara din helhetsleverantör. Flexibla lösningar, brett sortiment, snabbt och bra service och lagerhållning av emballage är varför våra kunder väljer oss.

Förpackningar till livsmedel, färg, kemi, bygg, lantbruk och kosmetik!

Vilken förpackning till din produkt?

 

Livsmedel
Förpackningar till livsmedel ställer höga krav på kvalitet och säkerhet för att det ska få klassas som livsmedelsgodkänt.
Vi möter dessa krav på alla våra förpackningar till livsmedel och är störst på plasthinkar, plastburkar och plastflaskor i denna kategori.

Färg
Till färgindustrin erbjuder vi Nordens största sortiment av plasthinkar med lock. Modellerna i oval och rektangulär form är speciellt utformade till färgindustrin för att vara ergonomiskt och funktionellt. Vår JET+ serie är också anpassat för färg då locket håller extra tätt och klarar skakmaskiner.

Bygg
En bransch som behöver funktionella och anpassade förpackningar för att underlätta när det används ute på byggarbetsplatser. Rektangulära plasthinkar är populärt med både metall och ergonomiskt plasthandtag. Större plastdunkar är också vanligt i denna kategori till flytande produkter. Inne på butikshyllan ser man ofta plastburkar i polypropen till skruv och spik.

Kemi
Kemiska produkter likt livsmedel ställer högra krav på framförallt säkerhet och kvalitet. Tuffa produkter, ofta frätande kräver en förpackning som klarar detta. Till lättare produkter är plastflaskor i polyeten populärt men för tyngre produkter är både IBC-behållare och plåthinkar det mest användbara till denna kategori.

Lantbruk
Gödning och växtnäring är ett segment som växt hos oss där fyrkantiga plasthinkar med handtag och tryck har blivit en populär artikel.
Till flytande produkter som kräver en pump har våra PET-flaskor allt mer kommit in på marknaden och då även i återvunnen plast.

Kosmetik
Plastburkar i PET är vanligt till lite mer lyxiga och attraktiva produkter som badsalt, krämer eller andra hudvårdsprodukter. Fördelen är också att de har skruvlock vilket gör det enkelt att använda och återförsluta. Vidare är plastflaskor i PET och PE populärt i denna kategori då många kosmetika produkter är i flytande form och behöver en pumpflaska.