logo
Förpackningssortimentet med hinkar, burkar, flaskor, dunkar och mycket mera

Förpackningar i plast & plåt till din produkt 

Du har produkten och vi har förpackningar i plast & till din produkt. Vi erbjuder ett brett sortiment av förpackningar till industrier inom livsmedel, färg, bygg, kemi och foder. Varje förpackning i plast och plåt har sin funktion, design och ändamål! 

Kontakta oss!
Kollegor i ett möte

Har du några frågor?

Vi hjälper dig att hitta rätt förpackning till din produkt!

Plastförpackningar till livsmedel och andra produkter

Förpackningar för livsmedelsindustrin

Alla våra plastförpackningar och förpackningar i plåt går att använda till livsmedel. Det ställs höga krav på kvalitet och säkerhet för att förpackningen ska få klassas som livsmedelsgodkänd. Våra förpackningar lever upp till detta och är alla godkända för livsmedel.  För att se vilka förpackningar som våra kunder använder till livsmedel, se vår fina inspirationssida tillägnad plastförpackningar för livsmedel

Plastförpackningar till bygg och färgindustrin

Förpackningar för bygg & färgindustrin

På jakt efter förpackningar för bygg & färg? Här är förpackningens funktion speciellt viktig så att man ute på arbetsplatsen har ett så bra ergonomiskt sätt att arbeta på som möjligt. Runda, rektangulära och ovala plasthinkar med specialanpassat handtag gör detta möjligt. Vi har även specifika lock till förpackningar som ska klara skakmaskiner eller fall från hög höjd. Med Nordens största sortiment av plasthinkar kan vi erbjuda den bästa förpackningslösningen!

Plast och plåtförpackningar till kemiska produkter

Förpackningar till kemi-industrin

Kemiska produkter likt livsmedel ställer höga krav på framför allt säkerhet och kvalitet. Vissa produkter är ofta frätande eller tål inte UV-ljus vilket gör att man måste hitta en förpackning med unika egenskaper.  UN-godkännande är också något som är viktigt i denna kategori, speciellt till lösningsbaserade produkter.

Plasthinkar som passar bra till djurfoder

Förpackningar för djur & natur

En kategori som kan innehålla mycket blandade produkter där vissa behöver en enkel förpackning medan andra ska ha ett emballage som klarar frost, UV-strålning och ska kunna staplas. Våra plastförpackningar anpassas efter produkten, se gärna mer exempel på vår inspirationssida för foder och trädgård.

4N7A4331

Förpackningar till kosmetik

Vi erbjuder även kosmetikförpackningar i flera olika utföranden. I den här kategorin är det funktion, form och ofta små förpackningar som gäller. Vi har flera lösningar för refill-system och jobbar även med tryck på förpackningarna till kosmetikbranschen. Kika på våra kosmetikförpackningar eller fråga oss om det du söker. 

Undrar du något om förpackningar i plast? 

Saknar du någon information eller bara vill veta mer om plast och hur det fungerar med olika typer av innehåll? 

Kontakta oss
CTA, Lars

Vill du köpa återvunna förpackningar i plast ? 

Önskar du bidra till den cirkulära ekonomin genom att göra medvetna val och använda dig av förpackningar i plast som är i återvunnet material? 

Återvunnet material
CTA, Återvunnen PET-flaska
Ikon scrolla till toppen av sidan