Kontakta oss
  • Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig

  • +46 46-23 80 90+45 98 38 92 66
    +47 22 33 36 00+358 9 348 9185

Produktförpackningar

Förpackningar till din produkt!

Vi är din helhetsleverantör av förpackningar i Norden och vi hjälper våra kunder att hitta rät förpackning till rätt produkt.

Det finns många olika förpackningar att välja mellan i vårt sortiment och riktar sig mot en bred målgrupp inom livsmedel, färg och bygg, kemi, lantbruk samt kosmetik. Varje förpackning har sin funktion, design och ändamål.

Läs mer

Vilken förpackning till din produkt?

Livsmedel
Produktförpackningar till livsmedel ställer höga krav på kvalitet och säkerhet för att det ska få klassas som livsmedelsgodkända.
Vi möter dessa krav på alla våra produktförpackningar till livsmedel och är störst på plasthinkar, plastburkar och plastflaskor i denna kategori.

Färg
Till färgindustrin erbjuder vi Nordens största sortiment av plasthinkar med lock. Modellerna i oval och rektangulär form är speciellt utformade till färgindustrin för att vara ergonomiskt och funktionellt. Vår JET+ serie är också anpassat för färg då locket håller extra tätt och klarar skakmaskiner.

Bygg
En bransch som behöver funktionella och anpassade produktförpackningar för att underlätta när de används ute på byggarbetsplatser. Rektangulära plasthinkar är populärt med både metall och ergonomiskt plasthandtag. Större plastdunkar är också vanligt i denna kategori till flytande produkter. Inne på butikshyllan ser man ofta plastburkar i polypropen till skruv och spik.

Kemi
Kemiska produkter likt livsmedel ställer högra krav på framförallt säkerhet och kvalitet. Tuffa produkter, ofta frätande kräver en förpackning som klarar detta. Till lättare produkter är plastflaskor i polyeten populärt men för tyngre produkter är både IBC-behållare och plåthinkar det mest användbara till denna kategori.

Lantbruk
Gödning och växtnäring är ett segment som växt hos oss där fyrkantiga plasthinkar med handtag och tryck har blivit en populär artikel.
Till flytande produkter som kräver en pump har våra PET-flaskor allt mer kommit in på marknaden och då även i återvunnen plast.

Kosmetik
Plastburkar i PET är vanligt till lite mer lyxiga och attraktiva produkter som badsalt, krämer eller andra hudvårdsprodukter. Fördelen är också att de har skruvlock vilket gör det enkelt att använda och återförsluta. Vidare är plastflaskor i PET och PE populärt i denna kategori då många kosmetika produkter är i flytande form och behöver en pumpflaska.