logo
Avslutningsintervju

Det är alltid lika sorgligt när vi ska tacka av våra praktikanter här på kontoret, de blir som en i gänget och därför känns det som att tacka av en kollega. Nu har Hilda varit hos oss under sex veckor och vi har tagit tempen på henne.

 

Nu när du har varit hos oss har vi ju hunnit med en hel del, vad är det allra främsta du kommer att minnas av din tid på Tara Pac?

"Allra mest kommer jag att minnas stämningen och atmosfären, just den familjära och välkomnande känslan. Efter det är det såklart det jobbmässiga, känslan av att polletten faller ner och jag känner 'aha det är så det är!'. "

 

Hur har du upplevt din praktik i övrigt?

"Väldigt, väldigt bra. Jag blev förvånad över hur bra det kan bli när gruppen känns bra och man får rätt förutsättningar. Min mamma har alltid sagt att man ska följa sin magkänsla och magkänslan kändes bra redan första gången jag kom hit och träffade er."

 

Kan du nämna två saker som har varit extra bra?

"Det har varit väldigt varierat, jag hade en tanke om att det var skriva texter jag ville göra mest av men jag har fått prova mycket och hittat flera saker jag också tycker om. Sen att jag har fått styra mitt arbete och haft mycket frihet under ansvar tycker jag om."

 

Hade du kunnat rekommendera Tara Pac som praktikplats?

"Ja, absolut! Det är verkligen något jag kan göra."

 

Kan du se dig själv inom förpackningsbranschen i framtiden? Om inte, vad är drömyrket?

"Förpackningsbranschen kan jag ändå se, förvånansvärt nog. Jag har ju tyckt om det jag har gjort här hos er. Det var kanske inte det jag tänkte innan men efter att ha fått lära mig mer om förpackningar är det ju lite som Daniel sa att allt kan bli intressant om man lär sig detaljerna och är nyfiken. Sen har jag sedan länge sagt att jag vill bli webbredaktör, gärna inom ridsport eftersom jag alltid har gillat hästar och ridsport."

 

Vad längtar du mest efter just nu?

"Fikan! (vi har fått ännu en gottegris till gänget i Hilda 😊) Men efter det så längtar jag efter att kolla Bäst i test ikväll och ännu längre fram resan till Norge jag och min sambo ska göra i påsk."

 

Ännu en gång har vi fått en stjärna till praktikant och tomrummet efter Hilda kommer vi att märka redan på måndag igen. Hela Tara Pac-gänget vill tacka för din tid hos oss och önskar dig de varmaste av önskningar för framtiden. Du är alltid välkommen tillbaka till oss!

 

Ikon scrolla till toppen av sidan