logo
Plastburkar med lock i flera material, former och storlekar

Plastburkar med lock

Utforska vårt breda utbud av burkar i plast, perfekta för att paketera, leverera, förvara och presentera produkter inom alla möjliga sorters branscher. Välj mellan tre högkvalitativa plastmaterial - PP, PET och PE som säkerställer optimal hållbarhet av innehållet. Vi erbjuder även  IML-tryck som ger dig friheten att skapa en anpassad design som passar produkten och får den att sticka ut på hyllan.

Kontakta oss!
Filter
Plastburkar i olika form och storlek för livsmedel

Har du några frågor och funderingar?

Vi hjälper dig att välja rätt förpackning till din produkt!


Vilka plastburkar är du ute efter?

Våra förpackningar är utformade för att passa dina specifika krav. Med olika volymer och former - rund, cylindrisk eller fyrkantig - hittar du en förvaringslösning som möter dina unika behov.

Stora och små plastburkar

Vi erbjuder burkar i ett brett utbud av volymer – från 150 ml upp till 5,8L Oavsett om du är i behov av stora burkar i plast för bulkförvaring av dina produkter eller små plastburkar för smidig individuell förpackning, har vi lösningen för dig.

Det finns ofta flera olika storlekar och volym intervallen skiljer sig åt en del mellan de tre material våra burkar erbjuds i. Fråga oss om du är på jakt efter något specifikt.

Plastburkar med skruvlock

På jakt efter burkar i plast med skruvlock? Skruvlocket gör det möjligt att enkelt återförsluta burken efter användning. Detta är särskilt praktiskt för produkter som används i omgångar, eftersom det håller produkterna fräscha över tid.

Välj mellan den klassiska runda formen för enkel hantering, den eleganta cylindriska designen för en stilren look eller den funktionella fyrkantiga burken för smart förvaring. 

Oavsett om du behöver förpacka kosmetikprodukter såsom kräm eller badsalt, eller om du söker en lämplig lösning för livsmedel och torrvaror, har vi en bra lösning för din produkt.

Plastburkar för livsmedel

Plastburkar för livsmedel är noggrant utformade och tillverkade av speciellt godkända material för att uppfylla de stränga kraven inom livsmedelssäkerhet. Dessa burkar erbjuder en pålitlig och säker förvaring som skyddar livsmedlen från kontaminering och bibehåller deras kvalitet och färskhet under lagring och transport.

Genom noggrann kontroll av material och produktion, samt specifik design med tättslutande lock, möjliggör plastburkar för livsmedel en smidig och effektiv förpackningslösning för olika typer av livsmedelsprodukter.

Vilken burk är bäst?

Kontakta våra experter så guidar vi dig till den bäst lämpade förpackningen för just din produkt.

Återvunnet material
Olof Cta

Tryckt burk i plast

För de flesta av våra burkar erbjuder vi tryck. Du får en snygg design och ett eget uttryck.

Kontakta oss
CTA, PP-burk med tryck POP
4N7A4622

Vanliga frågor

Vilken typ av plast används i era burkar?

Våra plastburkar tillverkas främst av högkvalitativt PET (polyetentereftalat) och PE (polyeten) för att säkerställa hållbarhet och livsmedelssäkerhet.

Är era burkar i plast livsmedelsgodkända?

Ja, alla våra plastburkar är tillverkade av material som är godkända för livsmedelsförvaring enligt gällande branschstandarder. När det gäller återvunnet material är det enbart PET som är godkänt för livsmedel.

Finns det olika storlekar och former på era burkar?

Vi erbjuder ett brett sortiment av plastburkar i olika storlekar och former för att möta olika förpackningsbehov. Du kan enkelt sortera fram rätt plastburk för dina behov med hjälp av filtreringssystemet.

4N7A4561

Vanliga frågor

Kan era plastburkar återvinnas?

Ja, de är återvinningsbara. Här finner du information om de återvunna materialen vi arbetar med samt vilket material som lämpar sig för vilket ändamål. Allt för att hjälpa dig hitta rätt förpackning till din produkt.

Vad är den maximala temperaturen som era burkar i plast tål?

Det beror på vilket material det gäller, PET, PP och PE har olika egenskaper och tål således olika temperaturer. En del klarar att frysas och några tål varmfyllning. Kräver din produkt specifika egenskaper i förhållande till temperatur är det bra om du diskuterar det med oss.

Kan era plastburkar användas för produkter som innehåller kemikalier?

Vi har burkar som är speciellt utformade för kemisk förvaring. Kontakta oss för att få rekommendationer om lämpliga produkter för dina specifika behov.

4N7A4217

Vanliga frågor

Finns det möjlighet att beställa med eget tryck eller anpassad färg?

Absolut! Vi erbjuder anpassade tryckalternativ och möjligheter att välja färger enligt ditt företags specifika varumärkesbehov. Kontakta oss för mer information.

Kan jag beställa prover innan jag gör en större beställning?

Självklart! Vi erbjuder prover på våra förpackningar så att du kan testa och utvärdera produkten innan du gör en större beställning. Kontakta oss för att efterfråga prover.

Vad är er leveranstid?

Leveranstiden varierar beroende på beställningens storlek, produktionsplanering och destination. Vi strävar alltid efter att behandla beställningar så snabbt som möjligt och leverera dem så fort vi kan.

Ikon scrolla till toppen av sidan