logo
Tara Pac utökar teamet ännu en gång!

Efter sommarsemestern kommer teamet nu tillbaka med en ny kollega "Marcus kommer att jobba som Business Controller. Vi får genom honom in ännu mer spetskompetens till vårt redan starka team. Vi önskar honom varmt välkommen till Tara Pac!" – Lars Persson, VD Tara Pac

Marcus beskriver sig själv som en social, energisk person som tycker om struktur och att vara och arbeta strukturerat. Den där strukturen understryks flera gånger under samtalet vi har. Att Marcus är hjälpsam, lojal och prestigelös har vi redan fått känna på under de här första dagarna hos oss.

Innan Marcus hamnade hos oss på Tara Pac har han jobbat inom IT-branschen, främst på olika mjukvarubolag. De senaste åren har han varit konsult och arbetat med olika affärssystem. Har en bakgrund inom ekonomi och är utbildad civilekonom i grunden.

"Jag tyckte att renodlade ekonomiavdelningar var lite för tråkiga förr, kände mig inte helt engagerad i mitt arbete då. Nu på senare år har det fallit på plats mer tycker jag." – Marcus.

Marcus på Tara Pac

På Tara Pac vill Marcus bidra med sin energi till gruppen och med den skapa en härlig stämning. Kompetensmässigt vill han bidra med sin struktur och organisation genom att samla upp och stötta övriga funktioner. Senare även bidra med sitt perspektiv i det effektiviserings- och automatiseringsarbete vi nu har fokus på för den digitala utvecklingen av Tara Pac.

Hur är din känsla av Tara Pac?

"Tidigare har jag arbetat hos en systemleverantör och då varit i kontakt med Tara Pac som konsult och det var där jag fick mitt första intryck. Detta visade ett företag i framkant, en god gemenskap och härlig stämning mellan kollegorna. Det verkade vara en bra samling människor på ett drivet företag helt enkelt" – Marcus.

Golfen är nu definitiv

När Marcus nu börjat mitt i stundande högsommarvärme kan ju golf kännas som ett trevligt nöje efter arbetstid. Faktum är att Marcus, precis som många andra på företaget, är en gammal golfspelare. Han har redan hunnit känna på klubborna tillsammans med några av oss och har nu bestämt sig för att ta upp spelandet igen efter femton år med klubborna på hyllan.

Förutom det nygamla intresset i golfen ägnar han sig gärna åt börsen och att följa aktierna eller engelsk fotboll där West Ham är det självklara valet enligt honom.

Ikon scrolla till toppen av sidan