logo
Praktikanten har ordet

Hejsan!

Jag heter Emily och kommer under hösten vara praktikant på Tara Pac. Jag studerar annars en master i strategisk kommunikation vid Lunds universitet och har även en kandidatexamen i ekonomi sedan tidigare. Under hösten kommer jag arbeta med såväl intern som extern kommunikation på Tara Pac och ser fram emot en kul höst med massa nya erfarenheter!

"Under hösten kommer jag arbeta med såväl intern som extern kommunikation på Tara Pac och ser fram emot en kul höst med massa nya erfarenheter!"

– Emily Persson, praktikant på Tara Pac

Vem är jag?

Jag är en glad Malmöit som flyttade till Lund för universitetsstudier för knappt fyra år sedan. En kreativ person som också tycker om projektplanering och ofta styr upp aktiviteter och mindre projekt med såväl vänner som på arbetsplatsen. På min fritid tycker jag både om att åka ut på fjällvandringar, utveckla mitt nyaste intresse: webbutveckling, eller bara sitta hemma med en bra film eller serie och sticka – en hobby jag börjat med under distansundervisningen 2020–2021. Men jag drar mig inte heller från att arbeta hårt och har arbetat vid sidan av mina studier sedan gymnasietiden.

Emily på Tara Pac

När jag hittade Tara Pac som ett alternativ för min praktik kändes det givet att söka. Jag uppfattade verkligen företaget som kompetent, ambitiöst och att det finns en arbetsglädje bland de anställda.

”Jag drogs också till Tara Pacs hållbarhetsprofil, flexibla mindset och nytänkande sätt.”

– Emily Persson, praktikant på Tara Pac

Men jag drogs också till Tara Pacs hållbarhetsprofil, flexibla mindset och nytänkande sätt. Jag tror att mitt arbete på Tara Pac i höst kommer bidra till företagets fortsatta utveckling och jag ser fram mot att lära mig massa nytt om såväl förpackningsindustrin som sälj och marknadsföring inom B2B företag.

Så håll utkik i Tara Pacs kommunikationskanaler för att se vad jag hittar på i höst!

Ikon scrolla till toppen av sidan