Kontakta oss
  • Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig

  • +46 46-23 80 90+45 98 38 92 66
    +47 22 33 36 00+358 9 348 9185

Nyheter

9 Apr 2020
Så lyckades vi med vårt digitala förändringsarbete
På bara ett par år har förpackningsföretaget Tara Pac gjort en digital resa som resulterat i ökade intäkter och flera nyanställningar. Nu vill de inspirera andra företag att våga satsa på det digitala. Tara Pacs digitala förändringsarbete tog sin början efter att företaget 2016 flyttade från sitt dåvarande kontor i Staffanstorp till ett nytt i centrala Lund. – Syftet med flytten var att bli mer moderna, komma närmre universitetet och locka till sig fler yngre medarbetare, säger Yasmine Ströberg, Marknadschef.   Läs hela artikeln hos Kunskapspartner här!
26 Mar 2020
Lundaföretag tar initiativ för att stötta lokala restauranger
Restauranger har det tufft i coronatider. Det vill de anställda på förpackningsföretaget Tara Pac ändra på. De skippar nu lunchlådorna och hoppas fler hoppar på tåget för att stötta sina lokala restauranger. – Från och med den här veckan har vi på kontoret valt att byta ut lunchlådorna för att stötta de fantastiska restauranger vi har i närområdet. De har länge mättat våra hungriga magar under arbetsdagarna, därför vill vi nu visa vår tacksamhet genom att stötta när de behöver oss som mest, berättar Jessica Lundgren, junior marknadskoordinator på Tara Pac.   Läs hela artikeln här!
23 Mar 2020
Vi stöttar lokala restauranger!
Från och med idag har vi på kontoret valt att byta ut lunchlådorna för att istället stötta våra fantastiska restauranger i närområdet. De har länge mättat våra hungriga magar, därför vill vi nu visa vår tacksamhet genom att stötta när de behöver oss som mest. I dessa svåra virustider hoppas vi kunna bidra till att vårt härliga restaurangliv här i Lund finns kvar även när det här är över. Vi uppmanar därför dig och andra personer i landet att göra detsamma och stötta sina lokala restauranger. För att sprida det här budskapet och vår utmaning till andra har vi skapat hashtagen #dagenskrona som vi hoppas kan få stor spridning och positiv inverkan för landets restauranger och caféer.
17 Mar 2020
IBC-tank- för säker transport av din produkt!
Vilken IBC-tank är rätt för din produkt?
  När du behöver transportera produkter som kemikalier, vätskor eller andra miljöfarliga produkter är en IBC-tank ett bra alternativ. Den här typen av emballage klarar av flera svårhanterliga produkter och gör din leverans enklare. Vår mest populära IBC-tank är den som heter MX FDA, finns på vårt lager och är speciellt framtagen till livsmedel  Den är anpassad för transport av livsmedelsprodukter och andra liknade fyllprodukter. Bottenplattan är av stål för att ge stabilitet och för att underlätta maximal dränering av resthalten från den inre behållaren. Tara Pac arbetar för en cirkulär ekonomi och vill kunna erbjuda förpackningar som bidrar till detta. Köper du en IBC-tank av oss så kan du använda ett system som heter ”Schütz ticker service”. I en app, bokar du upphämtning av dina IBC-behållare som sedan samlas in och används för att göra en rekonditionering.   Se mer av vårt utbud här!
17 Mar 2020
Återvunnen plast i ropet för Tara Pac
Tara Pac satsar på att ligga i framkant med förpackningar av återvunnen plast. Innevarande år genomsyras av fokus på ökad säljkraft och ännu mer digital marknadsföring för företaget. Nya förpackningssegment som kosmetik och läkemedel är något de kommer att lägga lite extra fokus på. – När du tänker på Tara Pac så ska du tänka miljövänliga förpackningar. Det är vårt största fokus och utmaning framöver, säger marknadschef Yasmine Ströberg. Läs hela artikeln på Pack Sweden här!   Text & Bild: Claes Nordström