logo

Plasthinkar till livsmedel

Samma volym, olika form.

Letar du efter en lämplig plasthink till din livsmedelsprodukt? Hos oss har du möjlighet att välja mellan ett brett sortiment av plasthinkar i olika former och volymer. Hinkarna är gjorda av polypropen och varje unik form har sina fördelar. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om vilken som hade passat bäst till din produkt.

Hinkarna på bilden har samma volym men olika form och kan användas inom olika industrier. Våra hinkar är väldigt populära inom bland annat livsmedelsindustrin där de kan fyllas med olika innehåll. De är livsmedelsgodkända och används med fördel till livsmedel som sylt, kryddor eller potatissallad men även flytande produkter som majonnäs och soppa. Flera av våra hinkar går även att få i återvunnen plast men ska då inte komma i kontakt med livsmedel. 

Flera av våra hinkar går dessutom att få med IML- eller digitaltryck. Om du vill få din produkt att sticka ut från mängden är detta ett utmärkt sätt att skapa en unik och tilltalande förpackning. Polypropen är ett färgfast material med starka färger vilket gör att ett tryck blir extra fint, välj mellan en vit hink eller en transparent där innehållet blir synligt. Behöver du hjälp att utforma ett nytt tryck kan vi hjälpa dig även med det! 

4N7A649201
4N7A64191

Vill du komma i kontakt med oss?

Ikon scrolla till toppen av sidan