logo

Plastförpackningar till stall

Praktiska förpackningar till hästprodukter

Vi erbjuder ett brett sortiment av förpackningar i olika material som lämpar sig utmärkt till stall och hästvård. Oavsett om du letar efter en stor plasthink till foder, en mindre burk till vitaminer/godis eller en sprayflaska till flugmedel har vi en förpackning som matchar dina behov.

Vårt sortiment av plasthinkar sträcker sig från 1 liter upp till 36 liter och tillverkas i PP-material. Hinkarna finns i fyra olika former: runda, kvadratiska, rektangulära och ovala. Det är upp till dig att välja vilken form som passar din produkt bäst. De flesta av våra hinkar är livsmedelsgodkända vilket är viktigt att ha i åtanke om du tänkt ha djurfoder i hinken. Flera hinkar går dessutom att få i återvunnet material men bör då inte användas till foder.

Om en dunk lämpar sig bättre till ditt tänkta användningsområde erbjuder vi ett stort utbud av plastdunkar i olika volymer. Våra plastdunkar är framför allt populära inom större industrier men passar även bra till oljor, tillskott och andra medel till stallet.

Om du vill ha hjälp att hitta rätt förpackning för din produkt hjälper våra medarbetare dig gärna!

4N7A6651
4N7A6651

Vill du komma i kontakt med oss?

Ikon scrolla till toppen av sidan