logo

Sprayflaska

Din sprayflaska för hemmet

Om du har en produkt som är flytande och behöver doseras med ett jämnt tryck så är en sprayflaska givetvis optimal för ändamålet. Beroende på vad din produkt innehåller och har för krav så rekommenderar vi olika material för förpackningen – antingen PET, rPET (återvunnen PET) eller PE.

Sprayflaskor i plast perfekt som städförpackning

Sprayflaska i PET

Ofta är det en fördel att ha en sprayflaska i PET som är naturligt genomskinlig, eftersom användaren då ser hur mycket som är kvar av produkten. Men det är också möjligt att färga in flaskan och genom det få ett unikt uttryck om du vill sätta en egen prägel på förpackningen. I en del fall kan det även vara användbart för att skydda produkten mot UV-ljus.

Sprayflaskor i plast för städprodukter

Sprayflaska i PE

PE (även kallad HDPE) är ett material som klarar starkare produkter med en kemisk bas och därför ofta används för produkter behöver mer tåliga flaskor. Eftersom PE är ett material som inte är naturligt genomskinligt används istället en siktrand för att kunna se hur mycket det är kvar i flaskan.

Sprayflaskor i PE perfekt som städförpackning

Sprayflaskor i återvunnet material

Vi ser en allt större efterfrågan för förpackningar i återvunnet material och erbjuder sprayflaskor i både rPET och rPE. Färgen på flaskan blir ofta en aning grå eftersom de då består av återvunnen plast-granulat, men det finns lösningar för att ändå göra en snygg flaska.

Flaskor i flera olika material och färg
Sprayflaskor i plast perfekt som städförpackning

Kontakta oss idag för svar på dina frågor!

Ikon scrolla till toppen av sidan