logo

Spackelhink med lock

Spackelhink i återvunnet material

Letar du efter den perfekta spackelhinken? Vi har ett brett utbud av plasthinkar med lock i flertalet former och storlekar. Välj förslagsvis plasthink 10 liter ur JET serien, vilket är en serie runda plasthinkar tillverkade i materialet polypropen. Plasthinken kommer med ett lock som är lätt att återförsluta utan att det tappar passformen, samt ett stadigt plasthandtag som är integrerat i hinken. Handtaget sitter stadigt på plats samtidigt som det underlättar vid återvinningen av hinken. Spana även in JETR eller JETO-serien som består av rektangulära respektive ovala plasthinkar. Tack vare den avlånga formen är det enklare att doppa breda spackelspadar samtidigt som det är bättre ur en ergonomisk synpunkt då det är möjligt att bära plasthinken närmare kroppen. 

 Sugen på ett hållbart alternativ? 

För den miljömedvetna finns plasthinken med lock även tillgänglig i återvunnet material. Plasthinken kommer då i en snygg gråaktig nyans, vilket sticker ut som ett hållbart alternativ på hyllan. 

Vill du sticka ut ännu mer på hyllan?

För att din produkt ska sticka ut på hyllan erbjuder vi möjlighet till digitaltryck och IML-tryck. Digitaltryck lämpar sig vid mindre mängder då det går att trycka så lite som ner till en pall. IML-tryck i sin tur ger ett mycket uttrycksfullt intryck som får din förpackning att se extra lyxig ut.

Spackelhink med lock

Andra produkter

Spackelhink med lock

Vill du komma i kontakt med oss?

Ikon scrolla till toppen av sidan