logo

Färghink med lock

En färghink med många möjligheter

Gillar du att måla? Plasthinkar är överlägset den vanligaste förpackningen till färgprodukter, och på grund av produktens vikt är det viktigt att hinkarna är ergonomiskt utformade. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av ovala och rektangulära hinkar som gör att du kan hålla färghink närmare din kropp och därmed bära den smidigare. Plåthinkar med lock är också populärt som färghink och är en mer originell och robust förpackning.

Du kan även få din färghink med antingen plast- eller metallhandtag. Och om du vill sticka ut lite extra på hyllan, går detta att göra förpackningen snygg med ett IML-tryck, eller till och med utveckla ett eget verktyg med oss. Om du är nyfiken på denna process, klicka in på något av våra kundcase.

Färghink med lock i återvunnet material

Miljösmart

Strävar du precis som vi efter att förbättra ditt fotavtryck genom att arbeta så hållbart som möjligt? Då har du hittat till rätt förpackningsleverantör!

Vi har ett brett utbud av hinkar som passar perfekt till både färg och annat byggmaterial. 

Flaskor och hinkar i återvunna material

Är din nästa färgburk återvunnen?

Gör ett grönt val och välj en återvunnen plasthink till din produkt. Våra färgburkar går att få i återvunnen plast och kommer då oftast i en grå eller beige färg. Med ett IML-tryck kan du göra en återvunnen hink till ett vinnande koncept på hyllan i din önskade färgbutik.

Plasthink för färg i återvunnet material och med tryck
Färgburkar i plast med olika tryck på burken och locket

Kom i kontakt med oss idag!

Ikon scrolla till toppen av sidan