logo
Storsäljaren IBC-tank 1000 liter

En klassiker som aldrig går ur tiden är vår storsäljare IBC tank 1000 liter. Detta är den mest populära modellen utav samtliga transportbehållare och vi ser alltid till att ha en viss mängd på lager. IBC är en förkortning av Intermediate Bulk Container och är kort sagt ett transportemballage som fungerar utmärkt för både transport och lagring. IBC-behållaren är möjlig att få som både livsmedelsgodkänd och UN-godkänd och lämpar sig därför till att fylla med allt från chokladsås och senap till frätande material såsom salpetersyra.
 
Samtliga IBC-containrar finns tillgängliga i varierande storlekar, allt från 640 liter upp till 1250 liter. Det finns möjlighet att välja olika slags tappningsventiler och fyllningsöppningar för att uppfylla just era specifika krav och önskemål. Pallen som IBC-behållarna står på kan vara tillverkad av plast, stål eller trä men vi brukar rekommendera plast då det är enkelt att hålla rent.

Förutom IBC-behållare erbjuder vi även ett stort utbud av plastfat. Plastfaten är tillverkade i blå polyeten med ett svart lock och finns tillgängliga i storlekarna 30, 60, 120 och 220 liter. Det finns två olika sorters lock att välja mellan; open-head och tight-head. Open-head lock är designade för att kunna öppna och stängas ett flertal gånger medan tight-head locken är hårt förseglade då tanken är att de ska tappas och fyllas via ventilen.

Även plastfaten är likt IBC-tankarna livsmedels- och UN-godkända vilket gör det möjligt att transportera både livsmedel och kemikalier. De är utformade på ett sätt som gör dem enkla att både stapla och transportera på ett säkert sätt.

IBC-tank 1000 liter

Lagervara

IBC-tanken tillhör en av våra många lagervaror. Fördelen med detta är att vi kan leverera IBC-tanken inom ett få dagar och ni behöver inte vänta på långa leveranstider. 

Livsmedelsgodkänd 

IBC-tanken är livsmedelsgodkänd vilket gör den till ett ypperligt transportemballage av livsmedel och frätande material. Även plastfaten är möjliga att få som livsmedelsgodkända om ni så önskar.

Transportemballage 

IBC-tanken är en av storsäljarna när det kommer till transportemballage då den rymmer stora volymer. Vi erbjuder även mindre transportemballage i form av plastfat som fungerar utmärkt till mindre volymer. 

Ikon scrolla till toppen av sidan