logo

Unik klämbar flaska

Kunden letade efter en 1-liters flaska som skulle vara bra att klämma på, med ett tillhörande flip-top lock. Det viktiga var designen som helst skulle sticka ut lite jämfört med vad som fanns på marknaden.

Utöver designen var det också viktigt att flaskan producerades i en specialblå färg som inte var standard. Vi på Tarapac presenterade ett förslag som godkändes av kunden, men av olika anledningar så fungerade inte denna lösning i slutändan.

Detta resulterade i en väldigt tight deadline, där vi snabbt kunde finna en alternativ lösning som kunden accepterade. Inom loppet av några veckor fick kunden prov, inte bara på flaskan i en specialblå färg utan även en kapsyl i samma färg. Något som var en stor utmaning då dessa två artiklar inte produceras i samma material.

Tack vare snabba och flexibla samarbetspartners fick kunden sina flaskor med några veckors marginal, i god tid för att fylla inför säsongens glasspremiär. De är idag mycket nöjda med såväl processen till den nya flaskan som de är av designen och funktionen på den slutliga flaskan.

Unik form & design
Squeeze-vänlig
Kundens specifika färg
Plastflaska i PE för såser till glass och andra godsaker
Specifikationer för våra kunders plastflaskor
Ikon scrolla till toppen av sidan