logo

Smoothieflaska

Snygga flaskor i PET till din smoothie

Tara Pac erbjuder smoothieflaskor i PET och med kapsyler i antingen plast eller aluminium. Vi har ett flertal olika serier med fyrkantiga och runda flaskor, men erbjuder även möjligheten att utveckla ett eget unikt verktyg för din förpackning. Flaskorna kan antingen tryckas med ett screen-tryck eller med embossing som är en lätt upphöjning på flaskan.  

Våra PET-flaskor är livsmedelsgodkända – både i vanlig och i återvunnet PET-material. Dessutom kan vi leverera flaskorna med kapsylen påskruvad vilket många av våra kunder uppskattar!

Smoothieflaska i PET som passar för både juicer, smooties och annan dryck

Utveckla ett eget verktyg till din smoothieflaska

Är du sugen på att sticka ut lite extra på butikshyllan med dina smoothieflaskor? Då kanske du vill utveckla ett eget unikt verktyg tillsammans md oss på Tara Pac. Våra medarbetare har bred erfarenhet med att ta fram nya verktyg till kunder och är med dig hela vägen – från idé till färdig produkt. Om du är nyfiken på hur det kan gå till att skapa en unik förpackning till sin produkt, läs vidare här eller gå in på våra kundcase.

Picknickbord med smoothieflaskor och burkar för livsmedel

Gör trycket på din smoothieflaska unikt

Du kan både göra din smoothieflaska unik med en egen förpackningsdesign och med ett eget unikt tryck. Om du vill att din smoothieflaska ska sticka ut på hyllan så kan ett iögonfallande tryck var till hjälp. Antingen ett tryck du har designat själv, eller om du behöver hjälp med att skapa det – då kan vi hjälpa dig!

Juiceflaska i PET som passar lika perfekt som smoothieflaska
Smoothieflaska i PET som passar för både juicer, smooties och annan dryck

Vill du komma i kontakt med oss?

Ikon scrolla till toppen av sidan