Kontakta oss
  • Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig

  • +46 46-23 80 90+45 98 38 92 66
    +47 22 33 36 00+358 9 348 9185

Återvunna plasthinkar

När du vill ta medvetna och ansvarsfulla beslut!

 

Allt fler och fler av våra kunder övergår till återvunna plasthinkar och det glädjer oss enormt. Vi vill bidra till en cirkulär ekonomi och låta varje hink få möjlighet att återvinnas och bli till en ny. Det som ibland glöms bort är att en återvunnen plasthink kan ha samma egenskaper som en nytillverkad sådan. 

Det är inte ovanligt att återvunna plasthinkar får en färgskiftande färgton, detta har en naturlig förklaring. När en plasthink produceras av återvunnet material blandas plastgranulat från flera olika återvunna förpackningar och smälts samman till en ny. Färgen från de gamla förpackningarna kan därför återspeglas i den nyskapade. Det här är ju egentligen något helt fantastiskt och de där “skönhetsfläckarna” är egentligen “äkthets-fläckar” och något vi bör sträva efter. De visar ju på att din produkt är förpackad på ett ansvarsfullt och medvetet sätt.

På bilden ser du fyra olika plasthinkar, från vänster en plasthink i virginmaterial, en återvunnen plasthink, en gråfärgad återvunnen hink och slutligen en gråfärgad återvunnen hink med tryck.