logo
Gruppbild på personalen på Tarapac

Söker du praktikplats?

Vill du ha praktik mitt i hjärtat av Lund?

Tara Pac är ett innovativt förpackningsföretag som sitter i mitt i hjärtat av Lund. Vi är ett härligt gäng i alla åldrar som brinner för att sälja förpackningar och ta fram nya miljövänliga alternativ för våra kunder. En arbetsplats med högt i tak och många vinnarskallar som gärna spelar padel eller tar en öl efter arbetstid. Vi är ett mindre företag med höga visioner där du får vara spindeln i nätet, låter det som något för dig?

PRAKTIK PÅ VÅR KREATIVA MARKNADSAVDELNING

Hos oss på Tara Pac kommer du att välkomnas med öppna armar och du sätts snabbt in i våra dagliga rutiner och arbetsuppgifter. Vår tidigare erfarenhet av praktikanter är väldigt bra och vi ser gärna att du vill ta ansvar för egna projekt och växer professionellt genom detta.

Denna praktiktjänst kommer innebära 50% på Tara Pac (B2B) och 50% på vårt dotterbolag Taste Of Mallorca (B2C) som importerar viner. Det finns enorma utvecklingsmöjligheter för den digitala marknadsföringen på Taste Of Mallorca där du får chansen att bidra med egna kreativa idéer och lösningar.

En vanlig dag som praktikant på vår marknadsavdelning kan börja med lite SEO-arbete till vår hemsida, följt av en fotografering och sedan avslutas dagen med att du planerar lite inför vårens största förpackningsmässa. Men det finns även möjlighet att arbeta kreativt - vi anpassar oss både efter dina intressen och dina studier, så att du får ut det bästa möjliga av din praktik. Vi vill att du ska känna dig som en i gänget direkt.

Vad gör dig till en intressant kandidat?

Du är:

  • Kreativ och driven
  • Brinner för marknadsföring
  • Glädjespridare som gillar att arbeta i grupp
  • Självgående
  • Klarar av att ha flera projekt i gång samtidigt
  • Är strukturerad och noggrann
  • Tycker det är kul att delta i sociala aktiviteter med kollegor

Praktiken är oavlönad vilket förutsätter att du studerar i nuläget där du kan tillgodoräkna dig denna termin i din utbildning. Rekrytering kommer att ske löpande och praktikplatsen börjar i samband med terminsstarten i september för höstterminen 2022.

Du är välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till Yasmine.

Vid frågor om praktiken vänligen kontakta Yasmine Ströberg på 0729-751841

Plastburkar i olika form och storlek för livsmedel

WE WANT YOU!

Ikon scrolla till toppen av sidan