logo
Såsburk 250ml (JETB 240)

Den klassiska såsburken!

Vårt sortiment av plastburkar till sås är väldigt brett där en av de vanligare modellerna är den klassiska såsburken på 250ml - JETB 240. Den har du säkert sett i mataffären och kanske till och med köpt ett flertalgånger med bearnaisesås eller liknande? De är även vanliga att få via fiskdisken eller charken till olika såser, oliver eller andra produkter.

JETB 240 är en plastburk med lock som i standardutförande är vit men du kan göra justeringar om du önskar annan färg. Samtliga plastburkar i vår JETB-serie är livsmedelsgodkända och de flesta går även att få i återvunnet material (rPP).

Sortimentet vi har erbjuder såsburkar i flera olika volymer så att du kan hitta en som möter just dina behov. Vi har även olika former och modeller, du kan få din såsburk med eller utan handtag. Önskar du den i naturfärgat (transparent) PE-material, vit eller någon specifik färg kan vi lösa det.

Vill du sticka ut lite mer på butikshyllan kan du satsa på en tryckt såsburk för ett lite mer exklusivt uttryck. Du kan läsa mer om tryckta förpackningar eller om de tryck vi erbjuder.

Letar du efter en burk men inte just den här typen? Då kan du spana in hela vårt sortiment för plastburkar där vi erbjuder burkar i både PP, PE och PET. Flera av modellerna kan också erbjudas i återvunnet material, fråga oss om du vill satsa på ett mer hållbart alternativ så guidar vi dig med vår expertis.

Salladsburkar i plast för sallader och röror

Plastburkar till livsmedel

Ikon scrolla till toppen av sidan