Kontakta oss
  • Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig

  • +46 46-23 80 90+45 98 38 92 66
    +47 22 33 36 00+358 9 348 9185

Plåthinkar med lock

Din leverantör av plåthinkar med lock!

Ditt val av förpackning till din produkt kan vara svårt och beror mycket på om det är en krävande eller lätt produkt. Våra plåthinkar med lock är stabila och robusta förpackningar med UN-godkännande. Din produkt kan vara säker i våra plåthinkar där du kan välja olika lock och funktioner.

Tryck på plåthinkarna!

Beställer du en tillräckligt stor mängd av plåthinkar så kan vi även trycka på dem. Ett perfekt sätt att sticka ut på hyllan med din produkt i en snygg förpackning. Våra plåthinkar finns i de vanligaste volymerna 2, 5, 8, 10, 20, 25 och 30 liter. Diverse diameter på öppningen finns också att välja mellan.

Varför ska du ha din produkt i en plåthink?

 

De vanligaste produkterna du ser i plåthinkar är de som är lösningsbaserade. Det kan vara diverse färger eller olika lackeringsprodukter. Plåthink är ett superbra alternativ då materialet klarar att stå emot på ett säkert sätt. I vårt sortiment av plåthinkar erbjuder vi ett brett sortiment av hinkar som har olika diametrar på öppningen. Du kan vidare få din produkt i en cylindrisk eller konisk plåthink.

Plåthinkar med lock och UN-godkännande!

Samtliga plåthinkar är UN-godkända vilket betyder att de har gått igenom ett test där man ser om förpackningen är godkänd för transport av farligt gods.  Locket är dock en viktig del där nabblock är det enda lock du kan välja för att få den UN-godkänd. Väljer du låsring som är ett annat lock så är den inte UN-godkänd. Sist men viktigast så kan vi erbjuda tryck på våra plåthinkar! Ett fantastiskt bra sätt att sticka ut på hyllan.

Små plåthinkar
Vi erbjuder många olika volymer till våra plåthinkar med lock och vår minsta plåthink rymmer 2,3 liter. Små plåthinkar är framförallt populärt för konsumenter som ska köpa provfärg eller ska måla till mindre projekt. 

Stora plåthinkar
Vår största plåthink ligger på 32 liter och det används ofta till industriföretag.  Oljor, färg eller andra kemikalier som ska fraktas på pallar och inte lyftas av oss människor.

Vill du se mer hur våra kunder har gjort så se här,  inspiration!