Kontakta oss
  • Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig

  • +46 46-23 80 90+45 98 38 92 66
    +47 22 33 36 00+358 9 348 9185

Plåthinkar med lock

Din leverantör av plåthinkar!

Ditt val av emballage till din produkt kan vara svårt och beror mycket om det är en krävande eller lätt produkt.  Vårt utbud av plåthinkar är UN-godkända och har en tålig utsida.  Olika varianter på lock finns att välja. Vill du även att din plåthink sticker ut på hyllan så kan vi erbjuda ett snyggt tryck på både lock och hink.

Varför ska du har din produkt i en plåthink?

 

De vanligaste produkterna du ser i plåthinkar är de som är lösningsbaserade. Det kan vara diverse färger eller olika lackeringsprodukter. Plåthink är ett superbra alternativ då materialet klarar att stå emot på ett säkert sätt. I vårt sortiment av plåthinkar erbjuder vi ett brett sortiment av hinkar som har olika diametrar på öppningen. Du kan vidare få din produkt i en cylindrisk eller konisk plåthink.

Samtliga plåthinkar är UN-godkända vilket betyder att de har gått igenom ett test där man ser om förpackningen är godkänd för transport av farligt gods.  Locket är dock en viktig del där nabblock är det enda lock du kan välja för att få den UN-godkänd. Väljer du låsring som är ett annat lock så är den inte UN-godkänd.

Lämpligt för bland annat lösningsbaserade produkter (färg, lack osv.) olika diametrar på öppningen, cylindriska och koniska alternativ. Nabblock för UN och loch med låsring för icke UN. Sist men viktigast så kan vi erbjuda tryck på våra plåthinkar! Ett fantastiskt bra sätt att sticka ut på hyllan.

Vill du se mer hur våra kunder har gjort så se här,  inspiration!