Tara Pac

Vem är vi

Tara Pac är ett agenturföretag som erbjuder norden innovativa förpackningslösningar av hinkar, flaskor, burkar, dunkar och annat emballage. Som ledande leverantör av förpackningar till livsmedel, kemi och färgindustrin, vill vi verka som kundens förpackningsavdelning och dela med oss av vår expertkunskap från idé till färdig förpackning och produkt. Tara Pac har även emballagelösningar som kan levereras med det senaste inom digitaltryck och IML.

Varför oss

Flexibla lösningar

Flexibla lösningar

Brett sortiment

Brett sortiment

Hög kvalité

Hög kvalité

Service

Service

Lagerhållning

Lagerhållning

Tara Pac i Norden

Tara Pac har sitt huvudkontor mitt i hjärtat av Lund. Det centrala läget nära tåg och flygförbindelser gör det enkelt för våra kunder att få en nära och professionell kontakt.

Förpackningslösningar är det våra medarbetare brinner för och vi är med kunden från idé till färdig förpackning och produkt.  Tara Pac är en ledande leverantör av emballage i form av hinkar, burkar, flaskor, dunkar, plåtemballage,  fat samt IBC-container som går att få med IML och digitaltryck.  Genom att erbjuda god service, kvalité och hög flexibilitet, jobbar vi kontinuerligt med att hitta de bästa förpackningslösningarna till våra kunder.

Vad säger våra kunder

”Tara Pac är en partner som vi jobbat med i 15 år. De levererar alltid bästa möjliga förpackningslösning och de får en som kund att känna sig unik. Med god service, hög kvalitet och snabba leveranser lyckas vi tillsammans alltid hitta förpackningar som kunderna blir nöjda med."

Jobba på Tara Pac

Kenny Linder | Säljansvarig Sverige

Som säljare på Tara Pac får man, tillsammans med kunden, hitta en förpackningslösning som tillgodoser deras behov. Att få befintliga och nya kunder nöjda genom bra produkter, god service och därigenom skapa relationer som varar länge. Vidare är var dag inte densamma, man lär sig något nytt hela tiden och utvecklas som person. Resandet gör att man får se otroligt mycket, komma ut hos både leverantörer och kunder och se på plats hur de har det.

Arbetsmiljön är både inspirerande och aktiv då jag har fantastiska medarbetare och vi umgås ofta utanför arbetstid och spelar padel eller golf. Även lokalen vi sitter i mitt i centrala Lund bidrar till mycket positiv energi och innovativt tänk vilket gör att man tycker om att gå till jobbet och vill göra sitt bästa