logo
Plasthink 20 liter

Med olika form & funktion - för ditt behov!

Vi har Nordens bredaste sortiment av plasthinkar med lock där en av de vanligare volymerna är plasthinkar 20 liter. I vårt sortiment av plasthinkar finner du flera olika former så som runda, ovala, rektangulära och kvadratiska. Formen i sin tur påverkar såklart volymen och längre ner här på sidan kan du se några av de hinkar vi erbjuder för volymer runt 20 liter. 

Våra plasthinkar är livsmedelsgodkända och flera av modellerna går att få i återvunnet material. De är producerade av rPP (recycled polypropen) eller PP (polypropen) och lämpade för olika ändamål inom branscher som livsmedel, bygg, kemi, färg, kosmetik med flera.

Formen på hinken är faktiskt mer än bara ett utseende, den påverkar hur hinken bärs, staplas, fraktas och används. Den påverkar också din produkt ganska mycket. En målarhink för professionella målare är ofta rektangulär och det av flera anledningar. Bland annat för den ergonomiska biten, målaren bär troligen rätt många sådana hinkar genom åren. En rektangulär hink går att bära närmare kroppen och blir därför mer ergonomisk. Det underlättar också när man målar med en roller och i en rektangulär färghink kan stoppa ner hela rollern direkt utan att behöva ösa upp färgen i ett tråg.

I ett storkök fungerar det mest troligt helt annorlunda, ergonomin är densamma men där är det förmodligen kylarna, arbetsbänken och andra saker som spelar större roll. Därför är det inte helt ovanligt att förpackningarna är något mindre eller transparenta för att minska på matsvinn och för att kunna se innehållet utan att behöva öppna förpackningen.

Förutom att välja form för funktion eller bara för att du tycker om ett visst utseende av en viss form mer går det även att välja om din plasthink med lock ska ha ett handtag eller inte. Du kan välja mellan våra standardfärger eller välja en annan specifik färg efter dina önskemål. Önskar du att få hinken tryckt erbjuder vi både IML-tryck och digitaltryck. Vill du veta mer om hur du kan förändra utseendet på just din hink kan du kontakta oss så berättar vi gärna mer.

4N7A64191
Ikon scrolla till toppen av sidan