Kontakta oss
  • Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig

  • +46 46-23 80 90+45 98 38 92 66
    +47 22 33 36 00+358 9 348 9185

Linolja

En produkt med flera användningsområden

 

Linolja är en produkt som alltid har varit bra att använda till impregnering, färgbas, matlagning och som rostskydd. Numera har det även blivit populärt att använda linsåpa vid städning också. Men varje bra produkt kräver en bra förpackning – och det har vi flera av!

Förpackningar till linolja eller linsåpa brukar ofta vara mindre plastdunkar. Det kan även vara användbart och mer lättympligt med en PET-flaska till linoljan. Vi har flera snygga mörkare PET-flaskor i färgen amber som ger produkten ett rustikt och jordnära uttryck. Vill du ha flaskan tryckt kan vi även lösa det till dig. 

På bilden syns en av våra kunders linolje-flaska med ett vitt tryck på, stilfullt och praktiskt! Ni ser även en plåthink som även den är ett bra alternativ till olja eller såpa eftersom den tål alla typer av fyllning och alltid håller tätt. Även den lilla plastdunken är ett smidigt och bra alternativ till linolja. 

Tips: Har du en bredare förpackning så blir display-ytan på butikshyllan även bredare och din produkt sticker ut bland de andra.