Nyheter & Press

20 Nov 2018
150 följare!
150 följare på LinkedIn är bara början på vår resa i sociala medier. Ni har väl inte missat att vi också uppdaterar produktnyheter och annat kul från Tara Pac på vårt Instagram-konto?
19 Nov 2018
Förpackningar för en grönare framtid!
Tara Pac erbjuder sina kunder ett brett sortiment av förpackningar i olika modeller, färger och tryck. Vi verkar som våra kunders innovativa förpackningsdavdelning och det är därför viktigt att vi ligger i framkant med nya material.
 
7 Mar 2018
Tara Pac
Stort reportage med ägaren Peter Olsson i nord emballage om historian bakom Tara Pac och hur vi blickar framåt. I år firar vi även 25 år vilket kommer att firas på lite olika sätt.
2 Mar 2018
Invigning av Showroom och vår hemsida!!!
I onsdags 28/2 lanserades vår nya hemsida och på kvällen passade vi på att inviga vårt nya Showroom. Denna takvåning är tänkt att ha till kundbesök eller andra möten där man ska uppleva en inspirerande och innovativ känsla.  Ett stort urval av våra förpackningar visas upp och det blir nästan som att gå in i en förpackningsbutik.
28 Feb 2018
NY hemsida- ute nu!
Vi har äntligen lanserat vår nya moderna och innovativa hemsida. Den är lätt att använda, inspirerande och visar upp hela vårt breda sortiment.