Visste du att..?

Vi säljer flera snygga och praktiska förpackningar till kosmetiska produkter. Även om förpackningarna är mindre i volym är tanken bakom förpackningen ack så viktig. En krämburk kanske behöver ett snyggt tryck eller oblat för att försegla produkten och visa att den är oanvänd?

I vårt sortiment finner du smarta kosmetiska förpackningar som även är snälla mot miljön. Vi erbjuder krämburkar med refill-lösningar där du kan sälja en hel burk med innehåll. När kunden har slut på krämen köper de då en refill-dosa och byter ut den gamla. Höljet till krämburken återanvänds och på så sätt sparar vi på miljön.

För plastflaskor till kosmetik finns det flera olika återvunna modeller att tillgå, de flesta i PET går även att få i rPET (Recycled PET). Detsamma gäller även PE där rPE (Recycled PE) är det mer naturvänliga alternativet.

Säljer du flera olika typer av kosmetiska produkter som hör ihop likt en serie?

Då har vi utmärkta möjligheter för att skapa ett enhetligt uttryck med hjälp av infärgning och tryck. Är du intresserad av att skapa en serie av dina förpackningar så tveka inte på att höra av dig till oss för att få veta mer och bli guidad till förpacknings-eufori!