Plastdunkar

Vi erbjuder mycket användbara plastdunkar i storlekar från 1 liter upp till 25 liter. De kan vara livsmedelsgodkända eller godkända för farligt gods (UN-godkända). Plastdunkarna är enkla att hälla ifrån och kan erbjudas som standardmodeller eller som stapelbara för att ta mindre plats på pallen.

Plastdunk i PET

I vårt utbud av plastdunkar finns det flera olika storlekar där en av de vanligare är en plastdunk på 5 eller 10 liter. Vit standard 5-liters plastdunk lämpar sig utmärkt till flera olika ändamål. Beroende på din produkt så finns det även olika kapsyler som är anpassade för olika ändamål. Vi har standardkapsyler, häll-pip men även barnsäkra sådana och andra alternativ. Just nu erbjuder vi även ett urval modeller i PET-material, hör av dig till oss om det är av intresse med en PET-dunk.

Det kan ofta vara fördelaktigt att välja en dunk på 5 liter istället för en på 10 liter eller mer. Den mindre dunken blir inte lika tung och är därför enklare att bära och hantera för slutkunden. På butikshyllan och för personalen i butiken är även 5-liters dunkarna enklare att hantera och marknadsföra snyggare på hyllan.

Vårt sortiment av plastdunkar är anpassade så väl för livsmedel som för kemiska produkter. De har en tålig utsida och kräver din produkt extra säkerhet rekommenderar vi en UN-godkänd dunk och en barnsäker kapsyl. 

Vanliga fyllningsprodukter för våra plastdunkar är bilvårdsprodukter, olja, livsmedel, lösningsbaserade medel etc.

En del av de plastdunkar vi erbjuder har vi som lagervara vilket innebär att vi kan erbjuda dessa med snabbare leveranser. På hemsidan ser du enkelt vilka modeller detta gäller men som standard är det modeller i följande volymer;

1 liter        

2,5 liter          

5 liter                 

10 liter                 

5 liter stapelbar     

15 liter stapelbar