Juiceflaska & Smoothieflaska

Vi har juiceflaskor och flaskor till smoothie i PET-material. Juiceflaskorna och smoothieflaskorna erbjuds ur ett brett sortiment av runda och fyrkantiga serier där volymerna sträcker sig från 40 ml till större 2-liters flaskor. De är givetvis livsmedelsgodkända, även de vi erbjuder i återvunnet material är livsmedelsgodkända.

PET-flaskorna går att få med valfri färg på kapsyl även kapsyler i aluminium. En extra tjänst vi erbjuder är att de här flaskorna går att få med kapsylen påskruvad och redo när de levereras vilket brukar vara en uppskattad service bland våra kunder.

Våra PET-flaskor till juice och smoothie går att få tryckta, då erbjuder vi screentryck av hög kvalitet. Satsar du på större kvantiteter av din dryck rekommenderar vi att du skapar ett eget unikt verktyg för att låta förpackningen bli helt unik. Då kan du exempelvis addera embossing som är en lätt upphöjning/prägling i plasten.

De återvunna varianterna av våra PET-flaskor är något gråa i tonen där den gråa färgen är en tydlig indikation på att flaskan är producerad av återvunnet material och genom medvetna val där miljön står i fokus. Önskar du en återvunnen PET-flaska men en mindre grå ton ändå så går det att göra en blandning av nytt och återvunnet material för att minska intensiteten i den gråa färgen.

Några av våra vanligare plastflaskor av PET till juice och smoothies är dessa:

DDD 330 ml

ADD 150 ml

TAR 250 ml

GAT 250 ml

BEL 330 ml

Förutom just smoothie och juicer är det vanligt att fylla dessa flaskor med saft, vatten, iste, vitaminshots och andra drycker. Men de fungerar även bra till andra produkter, undrar du om den passar just din produkt? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att svara på den frågan.