Förpackningar till godis & konfektyr

Alla våra förpackningar till godis och konfektyr är livsmedelsgodkända och därför anpassade för att bevara ätbart innehåll. Godis och konfektyrvaror har olika förutsättningar för hållbarhet beroende på hur de är producerade. Detta är något som bör tas i beaktning när de paketeras. Behöver burken vara helt lufttät eller ska den andas något? Kanske behöver burken ha en foliering som täpper igen och visar att förpackningen är obruten?

Vi erbjuder allt detta och mycket mer. Flertalet av våra plastburkar med lock är perfekt anpassade till godis och konfektyr. Våra PET-burkar finns i storlekar från 50ml och uppåt, dessa lämpar sig utmärkt när du söker ett lite mer exklusivt uttryck.

PET-burkar med lock får en glasklar yta och är fördelaktiga för en lättare slutprodukt. Du minskar även risken för glaskross vid transport och hantering i butik. PET-materialet är även livsmedelsgodkänt i återvunnet material vilket är speciellt just för detta material.

Önskar du en plastburk med lock i PP eller PE har vi flera varianter i olika volymer. Vi kan trycka på både burk och lock med högkvalitativt tryck. Dessa är livsmedelsgodkända, staplingsbara och finns i olika former.

Här nedan har du länkar till några andra bra burkar till livsmedel och godis

Lakritsburk

Godisburkar

PET-burkar till livsmedel