Foderhink med lock

En foderhink med lock är anpassad för smidig hantering av djurfoder, med det smarta quickpack-locket går vardagen ännu enklare. Det speciella locket har en återförslutningsbar funktion och gör att varken hinken eller locket utsätts för onaturliga påfrestningar. Du kan enkelt öppna och stänga hinken flera gånger om dagen.

Vi erbjuder foderhinkar i flera olika storlekar, där några av de vanligare modellerna är på 5,7 och 11,3 liter. Önskar du få hinken tryckt eller infärgad finns det möjlighet till det. Matcha trycket på din foderhink med ett lock i passande färg, för modellerna JETR 125 och JETR 160 fungerar det utmärkt med ett quickpack-lock.

Plasthink JET 56 – 5,7 liter

Plasthink JET 107 – 10,8 liter

Plasthink JET 110 – 11,3 liter

Plasthink JETR 125 – 12,1 liter (kompatibel med quickpack-lock)

Plasthink JETR 160 – 16,6 liter (kompatibel med quickpack-lock)

Våra foderhinkar med lock kommer i fyrkantiga former där du kan välja på en rektangulär (JETR) eller en kvadratisk hink (JETQ). För andra former av hinkar hänvisar vi till vårt övriga sortiment av hinkar. Söker du exempelvis en rund hink med lock så har vi alla våra plasthinkar i JET-serien. Dessa lämpar sig utmärkt för djurfoder, de mindre modellerna passar perfekt till djurgodis. Där har vi även mindre burkar som fungerar bra.

JET-serien som är våra vanligaste, runda hinkar hittar du här.

JETR-serien, våra rektangulära hinkar hittar du här.

JETQ-serien, de mer kvadratiska hinkar finner du här.