En krämburk med rätt uttryck

Kosmetiska förpackningar har ofta ett väldigt genomtänkt yttre även om det såklart är innehållet som spelar störst roll. För att spegla innehållet på bästa sätt gäller det att krämburkens utsida ger precis den känslan du vill skapa. Är det en känsla av lyx och exklusivitet du vill förmedla? Eller är det kanske en känsla av att det är producerat med miljön i åtanke, kanske enbart ekologiska ingredienser?

Det går att variera trycket på krämburken på flera sätt, kanske ett helt vitt tryck på en infärgad krämburk? Eller ett folietryck för att få en metalliknande effekt. Vill du plocka upp en färg i trycket kan du förstärka den effekten genom att ha ett lock i en annan färg eller med en specifik yta, kanske ett matt lock?

Möjligheterna är nästan oändliga och det går att skapa ett unikt och eget uttryck oavsett vilken känsla det är du vill förmedla med just din produkt. Vi är fulla av idéer och kunskap och hjälper mer än gärna till att skapa det du söker. Önskar du boka ett möte för att dela tankar och prata möjligheter? Boka ett möte med oss på den här länken!