Det var då vi hittade Ida!

Att snabba upp arbetsflöden, minska risken för fel och digitalisera mera känns för många företag som självklarheter idag. Vi såg över våra flöden och upptäckte ett behov av att effektivisera några av dem. Utmaningen vi stod inför var att få de olika systemen att prata med varandra på smidigast möjliga sätt. Med rätt kunskap och engagemang tror vi att det går att lösa. Det var då vi hittade Ida!

Vem är då Ida?

Ida är en glad 22-åring från de småländska skogarna, närmare bestämt från Växjö. Nu mera är hon bosatt i Lund tillsammans med katten Juni. Ida läser det tvärvetenskapliga kandidatprogrammet Logistics Service Management vid Lund Universitet. Utbildningen beskriver Ida handlar om främst logistik, verksamhetsstyrning och förändringsprocesser.

”Jag har också läst lite psykologi tidigare för jag tycker det är väldigt intressant med människor och det är ett bra komplement till logistiken som ibland kan bli lite väl fyrkantigt.”

– Ida Rothman

Ida har tidigare arbetat mycket inom restaurang-branschen därifrån tar hon med sig att arbeta med många olika typer av personer. Ha ett högt tempo, multitaska och hantera stressiga situationer. Hon beskriver sig som en person det går snabbt med, idéer blir lätt till handlingar men samtidigt är jag också en väldigt lugn och trygg person. Jag håller högt tempo och tar livet med ett lugn, stressar inte upp mig.

Ida kommer att arbeta hos oss som studentmedarbetare nu vid sidan av studierna hennes sista år, i framtiden är tanken att hon efter studierna kommer hit på heltid och fortsätter utveckla logistiken bakom våra digitala arbetsflöden.

”Jag har ju läst precis om sånt här och tror att jag kan bidra med mina kunskaper och idéer. Det känns spännande att se hur teorierna implementeras i verkligheten. I övrigt har jag fått en väldigt bra, härlig och familjär känsla av företaget. Det känns som att kollegorna tycker det är roligt att gå till jobbet och det bidrar till att det blir roligare även för mig.”

– Ida Rothman

Vi har fått ett väldigt bra intryck av Ida också och hälsar henne hjärtligt välkommen till gänget på Tara Pac, vi ser fram emot att få ta del av hennes struktur och tankar.