logo
4N7A4219 (1)

Tara Pac – Leverantör av förpackningar

Plastförpackningar till dina produkter

Våra förpackningar
Kollegor undersöker plastdunk

Har du några frågor?

Vi hjälper dig att hitta rätt förpackning till din produkt!

Vi får in många jobbförfrågningar och just nu söker vi inte personal, men du kan alltid skicka in en spontanansökan till news@tarapac.com.

Brett sortiment 

Vi levererar flera olika typer av förpackningar till olika branscher där varje förpackning har sin funktion, design och specifika ändamål. Låt oss guida dig genom sortimentet för att hitta rätt förpackning till just er produkt! 

Kvalitet

Vi gör aldrig avkall på kvalitén på våra förpackningar, något av det viktigaste för oss är att alltid leverera en förpackning som tillfredsställer kundens önskemål och behov. 

Flexibilitet

Eftersom vi har ett brett produktsortiment kan vi också erbjuda våra kunder bästa möjliga förpackningslösning. Varje produkt har sina egenskaper och kräver en kompatibel förpackning, där vi som förpackningsleverantör har kunskapen!  

Skapa din egen design

Letar du efter en specifik funktion för en förpackning som inte finns på marknaden? Har du svårt att hitta en förpackning som klarar din produkt? Eller vill du helt enkelt designa din egen förpackning utifrån din idé?

Plastflaskor i en kollektion med både skruvkork, spray och pump

Platsförpackningar för livsmedel

Vi erbjuder ett stort sortiment av plastförpacknignar för livsmnedel i både virgin och återvunnet material. Välj din såsflaska, juiceflaska eller yoghurtburk hos oss och vi hjälper dig med både funktion och design. 

Picknickbord med smoothieflaskor och burkar för livsmedel

Återvunna förpackningar

Är ni intresserade av att ta medvetna beslut, värna om våra råvaror och vill ha hållbara plastförpackningar? Vi hjälper er att hitta bästa möjliga lösning för en förpackning av återvunnet plastmaterial. 

Flaska och hink i återvunnet material

Plastförpackningar i återvunnet material

Tillsammans med våra kunder arbetar vi för en cirkulär ekonomi där vi värnar om råvarorna. Genom att underlätta återvinningen av en plastförpackning sparar vi på miljön. 

Återvunnet material
CTA, Återvunna Förpackningar

Ingen fråga är dum!

Vi hjälper gärna till, tveka inte på att kontakta oss med dina frågor. Undrar du något om återvunnet material, önskar lägga en beställning eller vill skapa en
helt unik förpackning?

Kontakta oss
CTA, Olof
Ikon scrolla till toppen av sidan